yst134 0 ارسال شده در اسفند 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1393 با سلام دوستان من یه قالب انفولد ورد پرس خریدم لطفن در نصب به من کمک کنید چنتا سوال دارم میشه این قالب را نصب کرد و همچنین فروشگاه راه اندازی کرد دوستانی که میتوانند در ایجاد سایت و راه اندازی فروشگاه به من کمک کنند لطفن به این ایمیل پیام بدن تا مشخصات هاست براشون بفرستم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در عوض علاوه بر دعای خیر ، یک لینک فعال تو لینک باکس براش میذارم ( 6 ماه ) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
GraphX 0 ارسال شده در فروردین 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1394 سلام دوست عزیز تو کدوم قسمتش مشکل دارید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yst134 0 ارسال شده در فروردین 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1394 سلام ببخشید چند هفنه ای گرفتار بودم تو توضیحات نوشتم میخوام یه سایت مجله تفریحی که فروشگاه هم داشته باشه قالب خریدم اما نصب نکردم اگه امکان داشته باشه و وقت داشته باشید کارش را انجام بدین ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در فروردین 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1394 سلام ببخشید چند هفنه ای گرفتار بودم تو توضیحات نوشتم میخوام یه سایت مجله تفریحی که فروشگاه هم داشته باشه قالب خریدم اما نصب نکردم اگه امکان داشته باشه و وقت داشته باشید کارش را انجام بدین ممنون میشم با سلام خدمت شما دوست عزیز... قالب رو در مسیر زیر در هاست آپلود کنید و extract نمایید.سپس از مدیریت وردپرس فعال نمایید. wp-content/themes افزونه های پیش نیاز هم اگه داره نصب کنید. اگه هنوز نمی تونید نصب کنید . اطلاعات هاست رو در خصوصی ارسال نمایید. با تشکر موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.