mahdiar 4 ارسال شده در بهمن 14، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1400 سلام. درخواست افزونه رایگان تبدیل وردپرس به اپلیکیشن را داشتم. لطفا هر کسی این افزونه رایگلن را دارد قرا دهد. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در بهمن 14، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1400 سلام؛ افزونه رایگانی وجود نداره که بتونه اپ اندروید وردپرسی بهتون خروجی بده که کامل هم باشه، فاقد تبلیغات باشه و بدون اشکال باشه. افزونه های رایگان اینا هستند: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولی پیشنهاد من به شما استفاده از سورس های فلاتر هست که البته باید نال شده استفاده کنند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdiar 4 ارسال شده در بهمن 15، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1400 ممنون. من با جفتشون کار کردم و همه تنظیمات را انجام دادم، ولی هیچ کدوم از این افزونه ها قسمت خروجی فایل apk را ندارند! لطفا راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در بهمن 15، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 1400 برای دریافت اپ باید به سایت طراح اون افزونه ها مراجعه کنید و داخلشون اکانت داشته باشید. آموزش ها: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده