mahdi6 1 ارسال شده در دی 26، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1400 سلام و وقت بخیر. یک سایت دارم که قبل از بازطراحیش, دارای favicon بود. حالا صفحات جدیدی که ساخته شده + صفحاتی که تغییر پیدا کرده دیگه favicon رو نشون نمیده با اینکه صفحات قدیمی که دست نخوردن این favicon رو دارند. تغییرات و صفحات جدید با المنتور و المنتور پرو انجام شده. لطفا راهکار بدید که چه کار کنم. ؟ (بگم که هدر سایت هم با المنتور کامل تغییر دادم و صفحاتی که دارای محتویات و هدر قدیمی هستند, favicon دارند) (از ویجت html روی هدر المنتوری استفاده کردم و کد link favicon رو بهش دادم اما تغییر نکرد) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در دی 26، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1400 درود؛ از همون صفحه که فاویکن نمایش داده سورس بگیرید و کد favicon رو جستجو کنید که وجود داره یا خیر. اگر کدش موجود هست چک کنید لینک تصویر داخل کد خطای 404 نداشته باشه و همچنین توی سورس سایتتون 2 کد فاویکن وجود نداشته باشند که باعث تداخل بشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده