رفتن به مطلب

اسکریپت تجزیه و تحلیل سئوی وب سایت SiteSpy


پست های پیشنهاد شده

سلام

برای نصب (اسکریپت تجزیه و تحلیل سئوی وب سایت SiteSpy ) به مشکل برخورده ام .... فرم وارد کردن یوزنیم و پسورد دیتابیس و اطلاعات برایم نمی اید 

لطفا نحوه ی نصب را توضیح دهید و راهنمایی فرمایید

 

باتشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود؛

پیش نیازهای این اسکریپت اینا هستند:

PHP v7.0 to v7.3 & MySQL v5.x
Make sure curl is enabled , mbstring is enabled, set_time_out is enabled , safe_mode is off, open_base_dir has no value, multibyte string PHP extension enabled, allow_url_fopen=1 and mysqli support is on.
Make sure Apache server’s mod rewrite is enabled.
See installation video in video manual section below.
It will need ZipArchive php module installed to unzip and install addon. If you can not have this php module then you have to upload and unzip addon files manualy in application/modules folder and then activate from addon menu.

حتما بررسی کنید که هاستتون این شرایط حداقلی رو داشته باشه. بعد از اون اسکریپت رو داخل پوشه public_html یا پوشه ساب دامین آپلود کنید.

حتما بعد از آپلود چک کنید فایل .htaccess در روت اسکریپت هم آپلود شده باشه وگرنه آدرس صفحات کار نمی کنه. این فایل داخل پکیج دانلودی قرار داره می تونید استفاده کنید.

بعد کافیه آدرس سایت یا ساب دامین خودتون رو داخل مرورگر وارد کنید. اگه بطور خودکار به صفحه نصب ریدایرکت نشد، به این صورت آدرس رو باز کنید:

https://example.com/home/installation

اگه باز نشد مشکل از هاست و سرور یا فایل htaccess هست.

این آموزش نصب هم از طرف طراح اسکریپت در صفحه codecanyon همین اسکریپت معرفی شده بررسی کنید:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چک کردم بله مشکل از هاست بود 

اما در کار با اسکریپت atoz seo tools هم مشکل دارم 

به طور مثال

وقتی میخواهم وارد یه قسمت بشم من رو میبره به صفحه اصلی و جلوی ادرس یک علامت هشتک می اید 

برای رفع این مشکل باید چه کنم ؟؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 7 دقیقه قبل، Ali.ch گفته است :

وقتی میخواهم وارد یه قسمت بشم من رو میبره به صفحه اصلی و جلوی ادرس یک علامت هشتک می اید 

 

صفحات این اسکریپتی که می گید به صورت آجاکس هست و اگر کتابخانه جی کوئری اسکریپت به خوبی لود بشه نباید مشکلی پیش بیاد. افزونه های ADBlocker گاها برای این نوع موارد مشکل ساز میشن که می تونید غیرفعالشون کنید.

یا ممکنه فایل جی کوئری و کتابخانه های جاوا اسکریپت اسکریپت از سرورهای خارج از سایتتون لود بشه که یا فایل ها نمی تونن لود بشن یا حذف شدن یا خطای 404 دارند.

باید اسکریپت رو نصب کنید، یک صفحه از سایت رو باز کنید و ابزار Inspect مرورگرتون رو باز کنید و در قسمت Console چک کنید خطا دارید یا خیر. این قسمت بهتون میگه مشکل کار از کجاست!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

راه هایی را که گفتید امتحان کردم اما به این ارور بر میخورم :

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: set_time_limit() has been disabled for security reasons

Filename: controllers/Home.php

Line Number: 41

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/erammlab/techanalytics.ir/xeroseo/system/core/Exceptions.php:271)

Filename: helpers/url_helper.php

Line Number: 623

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

درود

خطاهای PHP عموما بخاطر نسخه PHP فعال روی هاست شما رخ میدن. هر اسکریپتی متناسب با یک نسخه PHP خاصی نوشته شده که در فایل های مستنداتش، صفحه نصب اسکریپت یا فایل های داخل اسکریپت (بعضا) یافت میشه. درباره اسکریپت AtoZ هم بالاتر بهتون گفتم نسخه PHP باید بین 7.0 تا 7.3 باشه. شما نسخه PHP رو از طریق هاست تنظیم کنید. به ترتیب از 7.0 شروع کنید و تا 7.4 هم برید.

کدهای اسکریپت مشکلی ندارند، بحث اصلی اینه که PHP سرور شما توانایی اجراشو داشته باشه که با تغییر نسخه PHP باید انجام بشه.

  • Thanks 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن

این مشکل هم بخاطر هاست رخ میده. توی فایل منیجر اگه فایل php.ini رو دارید در حالت ویرایش بازش کنید و چک کنید set_time_limit  داخل این فایل غیرفعال شده یا خیر. اگر در بخش غیرفعال ها اضافه شده باید حذفش کنید. 

اگر این فایل رو ندارید باید به هاستینگ تیکت بزنید و ازشون درخواست کنید تابع set_time_limit رو براتون فعال کنند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
×
×
  • اضافه کردن...