rezjo2006 0 ارسال شده در اسفند 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1393 با سلام و تشکر از سایت خوبتون دوستان گرامی میخوام یک سایت درست کنم که توی اون بتونم اشعار و داستان هامو قرار بدم و کارهایی شبیه به این ، اما نمیخوام از ورد پرس یا جوملا به دلیل سنگین بودن استفاده کنم کسی میتونه اسکریپتی در رابطه با این موضوع یا شبیهش رو به من معرفی کنه. خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezjo2006 0 ارسال شده در اسفند 19، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1393 هنوز نتونستم اسکریپت مناسب پیدا کنم کسی نمیتونه کمک کنه......... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezjo2006 0 ارسال شده در اسفند 19، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1393 با چند اسکریپت کار کردم اما فایده ای نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در فروردین 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1394 داداش خاستی من میتونم برات بنویسم این اسکریپت رو با مشخصات خودت بهم پیام بده اگر خاستی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.