amir28 1 ارسال شده در آذر 4، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1400 سلام وقت بخیر من این دو تا ارور رو موقع نصب نرم افزارها میگیرم API-MS-WIN-CORE-LIBRARYLOADER-L1-2-1.DLL mfplat.dll هر دو رو از سایت dll دانلود کردم الان دقیق نمیدونم تو کدوم مسیر و پوشه از ویندوز باید کپیش کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 4، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1400 درود؛ فایل API-MS-WIN-CORE-LIBRARYLOADER-L1-2-1.DLL که بطور پیش فرض توی ویندوز باید باشه! اگه نبود احتمالا مشکل داره ویندوز سرورتون و بهترین راه اینه که ویندوز سرور رو مجددا نصب یا راه اندازی کنید.چون گاهی اوقات نبود این فایل به معنای نبود چند فایل سیستمی دیگه هست و بهترین راه اینه که بطور کامل راه اندازی مجدد بشه ویندوز سرور. ولی اگه فایل ها رو دانلود کردید، فایل API-MS-WIN-CORE-LIBRARYLOADER-L1-2-1.DLL رو در این مسیرها قرار بدید: C:\Windows\system32\ C:\Windows\SysWOW64\ C:\Windows\WinSxS\ >> اگر پوشه winSXS موجود هست برای فایل mfplat.dll بهتره برنامه Windows Server Essentials Media Pack رو دانلود و نصب کنید تا این فایل هم به سرور اضافه بشه. برای دانلود می تونید از این لینک استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.