sinadadashi 0 ارسال شده در شهریور 27، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1400 با سلام و درود به همه . خسته نباشید. من میخوام این اسکریپت استخراج ارز دیجیتال رو نصب کنم . بنده کلا با مفاهیم نصب اسکریپت آشنایی کامل ندارم . اگه کسی هست و میتونه نصبش کنه خیلی عالی میشه . ممنون آدرس اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 104 ارسال شده در شهریور 27، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1400 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، sinadadashi گفته است : با سلام و درود به همه . خسته نباشید. من میخوام این اسکریپت استخراج ارز دیجیتال رو نصب کنم . بنده کلا با مفاهیم نصب اسکریپت آشنایی کامل ندارم . اگه کسی هست و میتونه نصبش کنه خیلی عالی میشه . ممنون آدرس اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام فایل رو دانلود کنید و در هاستتون اپلود کنید.یک دیتابیس بسازید و سپس وارد صفحه نصب بشید طبق توضیحات و اطلاعات رو وارد کنید. ویرایش شده شهریور 27، 1400 توسط tag1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinadadashi 0 ارسال شده در شهریور 27، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1400 هاست مورد نظر رو انتخاب کردم جهت خریداری . از گوگل هم نحوه ی نصب اسکریپت رو تا حدودی یاد گرفتم . شما فیلمی یا توضیح کاملی در خصوص نصب این اسکریپت دارید ؟! دیتابیس رو چجوری بسازم و بقیه ی کارا . ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 104 ارسال شده در شهریور 28، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1400 فقط کافیه به دامینتون این آدرس رو اضافه کنید:/install/ بعد وارد ویزارد میشه و اطلاعات پایگاه داده رو میخواد و سپس اطاعات ادمین. ساخت دیتابیس در سی پنل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinadadashi 0 ارسال شده در شهریور 28، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 28، 1400 ممنون خیلی مفید بود سلامی دوباره و خسته نباشید. ممنون بابت آموزش اضافه کردن دیتابیس در سی پنل . این کامل حل شد ممنون . فقط موندم که چجوری این اسکریپت رو نصب کنم . ممنون میشم برای اینم راهنمایی کنید تا طبق راهنمایی های شما پیش برم . خیلی ممنون از 20 اسکریپت. عالی هستید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در شهریور 31، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 31، 1400 در در ۱۴۰۰/۶/۲۷ در 18:26، sinadadashi گفته است : با سلام و درود به همه . خسته نباشید. من میخوام این اسکریپت استخراج ارز دیجیتال رو نصب کنم . بنده کلا با مفاهیم نصب اسکریپت آشنایی کامل ندارم . اگه کسی هست و میتونه نصبش کنه خیلی عالی میشه . ممنون آدرس اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. جسارتا فکر نکنید با این اسکریپت میتونید رمز ارز استخراج کنید - این اسکریپت شبیه دفترچه یادداشت هست برای نوشتن روزانه درآمد و تقسیم بین سرمایه گذاران - وگرنه خودش نمیتونه رمز ارز استخراج کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinadadashi 0 ارسال شده در مهر 1، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 1، 1400 در 14 دقیقه قبل، هومان هرمزدی گفته است : جسارتا فکر نکنید با این اسکریپت میتونید رمز ارز استخراج کنید - این اسکریپت شبیه دفترچه یادداشت هست برای نوشتن روزانه درآمد و تقسیم بین سرمایه گذاران - وگرنه خودش نمیتونه رمز ارز استخراج کنه بله درسته میدونم . میخواستم جذب سرمایه کنم از کاربران . امروز یه اسکریپت جدید گذاشتن تو سایت ۲۰ اسکریپت. اون سایت سرمایه گذاری هستش و خوب به دردم میخوره . این سایت ماین هستش شاید اونجوری که سرمایه دار بیاد کم باشه . بازم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده