m1410 196 ارسال شده در شهریور 26، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1400 با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان من میخواستم به آیکن کلاس بدم اومدم اینطوری یه کلاس دیگه براش ست کردم : <i class="my-class fal fa-spinner"></i> خب مشکل اینجاست که از کلاس من اطلاعات رو نمیگیره آیکن یا تگ i چطور باید این رو حلش کنم ؟ ولی آی دی میدم کدهای css اعمال میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 26، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1400 درود؛ لینک یا اسکرین شات برای این مشکل بدید اگه مقدوره. درحالت عادی تمامی تگ ها چه عمومی و چه خصوصی، دستورات استایل مربوط به کلس و آی دی رو دریافت می کنند. مگر اینکه اون دستور استایل توی همه مرورگرها اجرا نشه و یا یا اینکه قالبتون استایل هایی برای اون تگ از قبل داشته باشه و اجازه اعمال استایل های دیگه رو نده. در حالت دوم اکثرا با اضافه کردن !important به دستورات استایل مشکل حل میشه. ولی این مشکل باید آنلاین و با ابزار Inspect مرورگر بررسی و حل بشه که نیازه لینک اون صفحه رو بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 26، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1400 با تشکر از پاسخ مشکل رو متوجه شدم در قالب برای آیکن ها استایل مخصوص داده شده بود بر همین اساس مواردی که من تعریف کرده بودم انجام نمیشد به کمک دستور important دستورات رو اجباری کردم درست شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.