ales98 0 ارسال شده در شهریور 1، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 سلام لطفا راهنمایی کنیم چطوری میتونم از این اسکریپ محاسبه گر bmi استفاده کنم در یک برگه وردپرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 1، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 درود؛ دو راه دارید: یک پوشه داخل فایل منیجر بسازید و فایل های این پروژه رو داخلش آپلود کنید بعد از پیشخوان یک برگه جدید بسازید و این پروژه رو با آی فریم داخل برگه وارد کنید که راحت ترین و بی دردسرترین راه همینه. یا یک "قالب برگه" برای وردپرس بسازید و کدهای این پروژه رو بعنوان محتوای برگه اضافه کنید. بعد یک برگه جدید بسازید و قالب برگه جدید رو انتخاب کنید. آموزش ساخت قالب برگه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ales98 0 ارسال شده در شهریور 1، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 اول داخل هاست یه پوشه جدید باز کنم و بعدش فایل ها رو داخلش آپلود کنم درسته فقط میتونید ifram رو راهنمایی کنید چطوری ازش استفاده کم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 1، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 بله داخل جایی که وردپرس رو آپلود کردید (پوشه های wp-content و wp-includes و... هست)، یک پوشه مثلا به نام bmi ایجاد کنید بعد فایل های پروژه که شامل سه فایل php به نام index.php و bistscript-b.php و bistscript-t.php و دو پوشه هست رو داخل همین پوشه آپلود کنید. بعد وارد پیشخوان > برگه ها > افزودن برگه جدید بشید. حالت ویرایشگر رو به حالت کد تغییر بدید و کد زیر رو قرار بدید داخلش: <iframe src="https://site.ltd/bmi/index.php" style="height:auto;width:100%;max-width:100%"></iframe> بجای site.ltd هم آدرس سایت خودتون رو وارد کنید. حالا اگه آدرس دیگه ای داره همون آدرس رو وارد کنید و برگه رو منتشر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ales98 0 ارسال شده در شهریور 1، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 خیلی ممنون من اینکار رو انجام دادم ولی اینطوری شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ales98 0 ارسال شده در شهریور 1، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 چیز دیگه ای نشون نمیده و قابش کوچیکه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 1، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1400 خب باید اون قسمت height توی کد آی فریم رو ویرایش کنید تا هم اندازه بشه. در ضمن این روش با اینکه آسون هست ولی مشکلات خاص خودش رو داره. درهر صورت باید یه مقدار کدنویسی بلد باشید تا بتونید طرح رو پیاده سازی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده