rasssa 27 ارسال شده در مرداد 29، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 سلام خسته نباشید. قالب سیگما و حین تغیر صفحه محصولات و انتقال به سایر صفحات انتقال انجام نمیگیره. مشکل از کجا میتونه باشه ؟ آدرس https://organicbazart.com/shop/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 29، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 درود؛ سوالتون نامفهوم بود. دقیق تر توضیح بدید مشکل رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DeAREF 2 ارسال شده در مرداد 29، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 منظورتون رو متوجه نشدم ، من صفحه محصولات شما رو تست کردم مشکلی تو بخش فرانت نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasssa 27 ارسال شده در مرداد 29، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 ببینید وقتی از صفحه 1 به صفحه های بعدی میخوایم بریم ، نمیره. شما در دسته بندی ها برید به صفحات دیگه محصول ( صفحه 1، 2 ، 3 و.. ) وقتی کلیک میکنید عمل نمیکنه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasssa 27 ارسال شده در مرداد 29، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 این فیلم رو ببنید متوجه میشید. وقتی میزنم صفحه 2 بره یا 3 بره نمیره و رفرش میشه فقط لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 29، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 حالت آجاکس رو غیرفعال کنید. اجازه بدید صفحات بطور عادی باز بشن. استفاده از آجاکس برای بازکردن صفحه ای که کل محتویاتش تفاوت داره جالب نیست و اکثر اوقات باعث بروز حلقه های نامحدود میشه که در نتیجه ی اون، سی پی یو رو زیاد مصرف می کنه. این خطای کدنویسی هست جیزی که من دیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasssa 27 ارسال شده در مرداد 29، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1400 از داخل تنظیمات قالب غیرفعال کردن ممکن نبود.(گزینه اش نداره) قالب هم سیگما. چیکار میتونم بکنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.