ahfdas 2 ارسال شده در تیر 5، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 سلام من چندتا قالب رو دارم ترجمه میکنم اما نمیدونم چرا اعمال نمیشن اسمشون هم چک میکنم کمک کنید خیلی مهمه اینم اسکرین شات اسمشون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 5، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 درود. ترجمه رو برای زبان فارسی میخواهید اعمال کنید؟ اگر بله که نام فایل ترجمه رو به bunyad-fa_IR.mo و bunyad-fa_IR.po تغییر بدید. پسوند en_US برای زبان انگلیسی هست. و هر دو فایل هم توی پوشه language قالب باشن یا هرپوشه ای که مربوط ترجمه های قالبتونه. ممکنه این پوشه اسمش lang یا translate هم باشه 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahfdas 2 ارسال شده در تیر 5، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 در هم اکنون، Masih گفته است : درود. ترجمه رو برای زبان فارسی میخواهید اعمال کنید؟ اگر بله که نام فایل ترجمه رو به bunyad-fa_IR.mo و bunyad-fa_IR.po تغییر بدید. پسوند en_US برای زبان انگلیسی هست. و هر دو فایل هم توی پوشه language قالب باشن یا هرپوشه ای که مربوط ترجمه های قالبتونه. ممکنه این پوشه اسمش lang یا translate هم باشه اینکار رو هم انجام دادم اما اوکی نمیشه...هزارتا روش زدم...چون خودم هم برنامه نویسم و این روش ها رو تست کردم اگه میشه با انی دسک وصل بشید تست کنید.. توی شخصی بهتون کدو بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 5، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 بفرستید کد رو ده دقیقه دیگه انلاین بشم با لپ تاپ خبرتون میکنم که اجازه دسترسی رو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahfdas 2 ارسال شده در تیر 5، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 حل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 5، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1400 با توجه به حل شدن مشکل، تاپیک قفل میشه. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده