رفتن به مطلب

نحوه پیش بارگذاری فونت بدون افزونه


پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید ببخشید من برای افزایش سرعت سایتم از راکت استفاده میکردم و فونت هایی که تو جت متریکس تایم بلاک میخوردن رو preload میکردم داخل افزونه راکت. بعد این کار چون پیش بارگذاری میشد باعث افزایش سرعت میشد.

من افزونه لایت اسپید نصب کردم بجای راکت و عملکرد بهتری داره. اما یک مشکل که داره قسمت پیش بارگذاری فونت هارو نداره ( شایدم من نتونستم پیدا کنم) 

میخواستم ببینم چطور میشه مشکل پیش بارگذاری فونت رو بدون افزونه حل و فصل کرد ؟ 

اگه با کد میگید یکم واضح و قدم به قدم بگید چیکار باید کنم 

خیلی ممنونم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

درود؛

اگه مشکل مخفی موندن متن ها تا دانلود شدن فونت ها رو دارید، یک راه استایل هست. اینه که شما بجای تعریف یک فونت در css برای طراحی هاتون یک فونت زاپاس هم تعریف کنید! یعنی اگر فونت IranYekan استفاده می کنید، یک فونت sans-serif هم در کنارش معرفی کنید. با اینکار زمانی که هنوز فونت ایران یکان لود نشده، از فونت سیستمی sans-serif استفاده می شه که توی همه سیستم عامل ها و دستگاه ها مثل موبایل و تبلت هم این فونت هست پس مشکل مخفی موندن متن تا دانلود فونت رو ندارید. مثال دستور استایل:

.example-class {
     font-family: IranYekan, sans-serif;
}

 

و قدم بعدی که می تونید انجام بدید، تعریف فایل فونت های مهم تر و در اولویت، به صورت مستقیم در فایل header.php که کاربر به محض ورود به سایتتون، این فونت رو در پس زمینه دانلود و روی سایت اعمال می کنه که مشکل مخفی موندن متن ها هم کمتر میشه و قابلیت preloading رو به سایتتون ارائه می کنید. فایل فونت های ضروری از فرمت های ttf یا woff2 گرفته تا نوع فونت مثلا regular یا bold یا semibold و... که توی طراحی اصلی سایتتون استفاده شدن رو با این کد داخل فایل header.php قالبتون و بالاتر از سایر فایل های استایل تعریف کنید:

<link rel="preload" href="fonts/IranYekan.ttf" as="font" type="font/ttf" crossorigin="anonymous">
<link rel="preload" href="fonts/IranYekan.woff2" as="font" type="font/woff2" crossorigin="anonymous">

 

منبع و مقاله کاملتر در تاپیک:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید این  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. منه. من قبل از راکت ک استفاده میکردم اون بلاکینگ های فونت هیشکدوم نبود چون پرلود میشدن. الان من برا این فونت هام ک ایراد گرفته چطور تو کد بزارم که صحیح باشه؟ (بلدنیستم)
 

ویرایش شده توسط rasssa
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

اول داخل فایل های استایل قالبتون، اینو اضافه کنید (بدون تغییرات)

html, body, h1, h2, 
h3, h4, h5, h6, a, 
p, ol, ul, li, input, div {font-display: auto;}

و بعد این کد رو توی فایل header.php قالب، قبل از سایر دستورات برای فراخوانی فایل های Css قرار بدید:

<link rel="preload" href="https://pubgmobile-shop.shevko.ir/wp-content/uploads/2021/05/HeadlinerNo.45-DEMO.ttf" as="font" type="font/ttf" crossorigin="anonymous">
<link rel="preload" href="https://pubgmobile-shop.shevko.ir/wp-content/uploads/2021/05/Vazir.woff2" as="font" type="font/woff2" crossorigin="anonymous">

 

در ضمن مشکل اصلی سایتتون، سرعت و کیفیت پایین سرورتون هست. اگه سرعت سایت بیشتر واجبه براتون، باید هاست بهتری استفاده کنید که زمان کانکشن پایین تری داشته باشه:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کیفیت سرور پایین نیست داشتم سر سایت کار میکردم لحظه ای اونطور شده ممکنه. 

خیلیی ممنونم الان میزارم ببینم چی میشه! هاست من از بهترین شرکت ایران (سون هاست ) هستش مشکلی نداره.

ویرایش شده توسط rasssa
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 13 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

کیفیت سرور پایین نیست داشتم سر سایت کار میکردم لحظه ای اونطور شده ممکنه

زمانی که سرور و منابع اختصاص داده بهش در سطح بالا و قدرتمند باشند، با انجام تغییرات در سی پنل و یا حتی اجرای کران جاب و اجرای توابع نباید به این اندازه سرور کم بیاره. اینطوری باشه هر بار که کاربر یک خرید انجام بده یا بخواد عضویتی انجام بده، تا چند دقیقه سایت براش دیر لود میشه. البته خب خودتون بیشتر اطلاع دارید اینا فقط یک سری مواردی احتیاطی هستند. اگر میدونید که مشکلی نداره خب لابد نداره دیگه من چکارم 🙂

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 12 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

اقای مسیح عصبی نشید بخدا من فقط منم نظرم رو گفتم 🤒

نه عصبانی کجا بود؟ خیلی هم عالیم. 

شاید من جمله بندی هام یه مقدار تند بود عذرخواهی میکنم بابتش. ولی درکل یه پیشنهاد هست، حتی اگه از معتبرترین هاستینگ جهان که خرید بکنید، مهم اون منابعی هست که به سرویس شما اختصاص دادن. برای مثال همین هاستینگ خودتون ممکنه یک سرویس ارزون قیمت تر با رم 500 مگابایت بهتون بده و سی پی یو تک هسته ای ضعیف و برای هاست های گرونترش رم 4 ارائه بده با سی پی یو 6 هسته ای! پس منظورم این میزان منابع هست نه عملکرد کلی یک هاستینگ.

من درباره هیچ ارائه دهنده هاستی نظری ندادم، اما پیشنهادم توی این دو سه تا پاسخ قبل این بود که منابع هاست رو افزایش بدید اگر دیدید سایتتون در بعضی موارد با اجرای توابع یا انجام کارها، سرعت پایین میاد. این یک پیشنهاد دوستانه هست از طرف من به شما. چون تصور کنید که با اجرای چند تا دستور و تابع توسط خودتون به تنهایی، سرعت تا این حد کم بشه، بعدا به امید خدا مشتریان و کاربرانتون زیاد بشه مدام با ارور 500 و 503 مواجه خواهند شد که برای خودتون بده.

وگرنه در حدی نیستم که بخوام برای کسی تعیین تکلیف بکنم یا در این رابطه و طراحی اختصاصی یک توسعه دهنده، اظهار نظر بیجایی بکنم. مجددا اگه نحوه بیانم توی پاسخ قبلی بد و تند بود عذرمیخوام.

درخصوص مشکل مطرح شده هم نتایج رو گزارش کنید همینجا.

موفق باشید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش!!😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 عالییی 😍😍😍😍😍😍


دمت گرمممم!!! خدایی خیلی مممردی!!


داش زحمت کوچیک دارم ! ممکنه تو یک ویس یذره درباره این کد حرف بزنی که چیکار میکنه ؟
من الگو اش رو فهمیدم تو اونیکی سایتمم فرممت فونت و آدرس فونت رو میذارم و پرلود میشه . اما اگه لطف کنی اگه زحمتت نباشه خیلیی عالی میشه به منِ بی سواد یکم بگی این کد اولی مخصوصاا که بالاش بود برا چی بودن چیکار میکردن و... . (یکی بپرسه ازم منگ نزنم برا این میپرسم)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

درود مجدد؛

زنده باشید، من قبلا یک لینک معرفی کرده بودم بهتون. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

توی اینجا قبلا توضیح داده همه کدها رو . دقیقا کدی که مد نظرتون هست رو بگید تا بیشتر توضیح بدم دربارش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقای مسیح خیلی خیلی ممونم از راهنمایی دقیق شما بزرگوار!

و اینکه یک حماقتی که کردم من افزونه Asset CleanUp: Page Speed Booster رو داشتم و توش نمیدونستم پیش بارگذاری فونت وجود داره 🙄

و اینکه یک سوال 


Asset CleanUp: Page Speed Booster با liteSpeed chace تداخل داره ؟ 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

و سوال دوم اینکه در صورتی که از مینفای کردن لایت اسپید و Asset CleanUp: Page Speed Booster باهم استفاده کنم مشکل ساز میشه ؟ 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 16 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

شاید اشتباهی شده چون من این صفحه رو الان میبینمو بسیار عالی! 

همون پس احتمالا ندیدید این لینکو چون همون توی اولین پاسخ دادم بهتون.

در 11 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

Asset CleanUp: Page Speed Booster با liteSpeed chace تداخل داره ؟ 

از نظر فنی بله! چون چندین توابع در هر دو با کارایی مشابه تعریف شده. فعال شدن این دو افزونه همزمان مشکلی پیش نمیاره چون پیشوند توابع متفاوتند اما زمانی که یک قابلیت رو در هر دو فعال کنید باعث تداخل میشن. مثلا قابلیت Minify کردن فایل استایل توی هردو هست، و اگه این قابلیت رو توی هر دو افزونه فعال کنید سایتتون دچار مشکلات فنی میشه و ارورهای مکرر 500 دریافت می کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 2 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

و سوال دوم اینکه در صورتی که از مینفای کردن لایت اسپید و Asset CleanUp: Page Speed Booster باهم استفاده کنم مشکل ساز میشه ؟ 

پاسخ این سوال رو توی پاسخ قبلیم دادم. چون عملکرد توابع یکسان هست، نباید همزمان فعال باشند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آهان خیلی ممنونم من نه از مینفای کردن  همزمان و اینا پس استفاده نکرده بودم کار درستی بود.

فقط ی سوال. من با Asset CleanUp: Page Speed Booster برای حذف برخی چیزای اضافی و جاوا اسکربیت ها استفاده میکنم. اخه لایت اسپید همچین چیزی نداره! مثلا ووکامرس تو کل صفحاتم ی اسکریبت مینداخت که نیاز نبود. کلی هم لود صفحه پایین میومد با این حذفش کردم از برگه ها و مقالات. 

اینطور استفاده کردن ک مشکل ساز نیست فک کنم ؟ 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 1 دقیقه قبل، rasssa گفته است :

اینطور استفاده کردن ک مشکل ساز نیست فک کنم ؟ 

نه همونطور که گفتم فعال بودن این دو افزونه در کنار هم مشکلی پیش نمیاره چون هر افزونه ای توابعی که داخلش داره یه پیشوند اختصاصی داره که مانع تداخل کدها باهم میشن. اما زمانی که امکانات مشابهی داشته باشند مثل همین Minify کردن یا حالا قابلیت هایی که یه کار خاصی انجام میدن، در این صورت اگه این قابلیت در دو افزونه به طور همزمان فعال باشه مشکل ساز میشه و باعث به وجود اومدن حلقه های عملیاتی نامحدودی میشه که سی پی یو و رم سرورتون کم میاره و سایتتون مدام با خطای 500 مواجه میشه.

اما اگه قابلیت ها بکار گیری نشن و در حالت غیرفعال باشند، مشکل ساز نیست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
  • اضافه کردن...