15447 0 ارسال شده در بهمن 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1393 سلام.خوبین؟اقا من قالب اپل.د سنتر بیست اسکریپت رو دان کردم ولی الان به منو ابشاری نیاز دارم چون خیلی تعداد منو های زیادی لازمهمیخواست بگم اگه مکنه کد منو ابشاری اصلی سایت رو برای کلیجا هم بدید تا استفاده کنیم و یا بگید چجوری بکنم ابشاری ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,786 ارسال شده در بهمن 12، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1393 دوست عزیز من پاسخ به ایمیل ارسال کردم پوسته بیست اسکریپت برای دانلود قرار گرفته از داخل سایت دانلود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
15447 0 ارسال شده در بهمن 12، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1393 منو ابشاری دوست عزیز من پاسخ به ایمیل ارسال کردم پوسته بیست اسکریپت برای دانلود قرار گرفته از داخل سایت دانلود کنید سلام. 1-ایمیلی به دست بنده نرسیده 2-چجوری باید استفاده کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rocki3oy 10 ارسال شده در بهمن 12، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
15447 0 ارسال شده در بهمن 13، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1393 انگار منظور منو نفهمیدید من میگم منو ابشاری برای قالب بیست اسکریپت کلیجا بعد شما میگید قالب برا وردپرس !:46::blinksmiley::blinksmiley::blinksmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rocki3oy 10 ارسال شده در بهمن 13، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1393 انگار منظور منو نفهمیدید من میگم منو ابشاری برای قالب بیست اسکریپت کلیجا بعد شما میگید قالب برا وردپرس !:46::blinksmiley::blinksmiley::blinksmiley: دوست عزیز شما می تونید با دانلود پوسته 20 اسکریپت برید استایل و کدنویسی قسمت منو رو برداشته و با پوسته خودتون هماهنگ و استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
15447 0 ارسال شده در بهمن 13، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 1393 خب من بلد نیستم و بعدشم این مال وردپرسه چه ربطی به کلیجا داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
15447 0 ارسال شده در بهمن 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 1393 یکی جواب بده به ما :thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.