رفتن به مطلب

درخواست قالب سایت عینک

پست های پیشنهاد شده

سلام

دوستان اگه ممکنه کمکم کنید. من قالب سایت عینک رو میخوام. :happysmiley:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

میشه برای دانلود قرار بدید؟

و اگر ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم قالب رو مثل همین سایت شخصی سازی کنم. :47:

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در صورت تمایل میتونیم واستون عین همین رو طراحی کنیم یا همین رو ریپ کنیم. میتونید پیام بزنید.

لینک به دیدگاه

در صورت تمایل میتونیم واستون عین همین رو طراحی کنیم یا همین رو ریپ کنیم. میتونید پیام بزنید.

ببخشید

هزینه طراحیش چقدر میشه؟

و اگه ممکنه بفرمایید گفتید برام ریپ کنید. یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

اسم قالب dw-focus هستش.

لینک دانلودش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک دموی اصلی فیلتر هستش.فکر کنم این لینک دموش باشه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

ریپ ینی کپی کردن از سایت اصلی/... اگر قالب اصلی رو پیدا کردید و نیاز به فارسی سازی و بهینه سازی داشتید در خدمتم.

لینک به دیدگاه

اسم قالب dw-focus هستش.

لینک دانلودش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک دموی اصلی فیلتر هستش.فکر کنم این لینک دموش باشه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

سلام

واقعا ازتون ممنونم

خیلی لطف کردید47.gif35.gif

لینک به دیدگاه

ریپ ینی کپی کردن از سایت اصلی/... اگر قالب اصلی رو پیدا کردید و نیاز به فارسی سازی و بهینه سازی داشتید در خدمتم.

ریپ کردن سخته؟

واقعا ممنون از پاسخ گویی هاتون

:47:

لینک به دیدگاه

ریپ کردن سخته؟

واقعا ممنون از پاسخ گویی هاتون

:47:

نه اصلا، با مرورگر یه سورس از صفحه میگیری و بعد فایل های css و jquery رو دونه دونه ذخیره میکنی و آدرسشون رو درست میکنی، یه مدل دیگه هم هست مخصوص قالب های وردپرس هستش و روش کار به این صورته که نسخه انگلیسی رو دانلود میکنی و بعدش فایل css راست چین و فایل زبان رو با آدرس دادن از روی نسخه فارسی کپی و روی قالب نسخه انگلیسی ذخیرشون میکنی...

به همین سادگی...

لینک به دیدگاه

نه اصلا، با مرورگر یه سورس از صفحه میگیری و بعد فایل های css و jquery رو دونه دونه ذخیره میکنی و آدرسشون رو درست میکنی، یه مدل دیگه هم هست مخصوص قالب های وردپرس هستش و روش کار به این صورته که نسخه انگلیسی رو دانلود میکنی و بعدش فایل css راست چین و فایل زبان رو با آدرس دادن از روی نسخه فارسی کپی و روی قالب نسخه انگلیسی ذخیرشون میکنی...

به همین سادگی...

خیلی منو شرمنده کردید و ممنون از جواب و راهنمایی هاتون. البته من مبتدی هستم ولی سعی میکنم این چیزی که گفتید رو انجام بدم. ممنونم ازتون واقعااااا :35::35::35:

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...