Masih 6,279 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 دیروز یکی از دوستان پیام خصوصی داده بود که یک قالب پست اینستاگرام نیاز داره! یه گشت و گذاری زدم توی گوگل و دیدم طرح هایی که توی مارکت ها و سایت های فارسی و خارجی هستند اکثرا یا غیررایگان هستند و یا برای دانلود باید اشتراک ویژه داشته باشید! پس موتور فتوشاپ رو روشن کردم و چند تا طرح همینطوری سریع زدم براتون 😅😂 البته اونقدرا هم چیز فوق حرفه ای نشده ولی خب باز میگن رایگان باشه هر چی میخواد باشه (آره اون ضرب المثلی که توی ذهنته هم هست!) 🤣 دیدم حیفه چیزی که انقدر طالب داره رایگان نباشه. پس چندین حالت رو طراحی کردم و برای دانلود در اختیار شما قرار دادم. یه پیش نمایشی از این طرح ها رو ببینید: تمامی این طرح ها با فرمت PSD آماده شدن که می تونید خودتون رنگ ها و گرادینت ها رو تغییر بدید. من فقط چندین حالت و رنگ بیشتر استفاده نکردم. خودتون هم یکم خلاقیت به خرج بدید. برای دانلود هم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeq 1 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 زیباست 😍 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1400 در 1 دقیقه قبل، sadeq گفته است : زیباست 😍 خیلی ممنون 🥰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nematam 1 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1400 عالی بود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1400 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1400 در ۱ ساعت قبل، tag گفته است : اکثرا جاهایی که دیدم همه پولی بودن یا بدردنخور. اینا عالین تشکر بله دقیقا به همین دلیل تصمیم گرفتم یه چندتایی طراحی کنم. همه اینا در کمتر از یک ساعت طراحی شدن پس اگه کم و کاستی داشت به خاطر همون تایم کم بوده 😅 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده