alam7o 0 ارسال شده در دی 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 سلام چند تا نویسنده واسه سایت دانلود میخوام ادرس سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. - آشنایی با وردپرس - توانایی پست دادن در روز (حداقل 3 پست و حداکثر 5 پست) - مطالبی که ارسال می شه باید به روز باشه - ده پست اول به صورت آزمایشی فعالیت می کنه و اگه مورد پسند بود، به فعالیتشون ادامه می دن لینک اطلاعات کاملتر : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در دی 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 استخدام تا کی هستش؟ شاید یه هفته دیگه شرایطشو پیدا کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در دی 27، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 بستگی داره دوست عزیز ما 3تا نویسنده میخوایم ولی احتمالا تا هفته دیگه هنوز فرصت باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
09137732274 0 ارسال شده در دی 27، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 من هستم اشنای کامل با وردپرس قالب و سو سایت حوق چقدره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در دی 27، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 1393 همچنان به نویسنده نیازمندیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در دی 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 28، 1393 update لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در دی 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 29، 1393 سلام چند تا نویسنده واسه سایت دانلود میخوام ادرس سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. - آشنایی با وردپرس - توانایی پست دادن در روز (حداقل 3 پست و حداکثر 5 پست) - مطالبی که ارسال می شه باید به روز باشه - ده پست اول به صورت آزمایشی فعالیت می کنه و اگه مورد پسند بود، به فعالیتشون ادامه می دن لینک اطلاعات کاملتر : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اون دوستانی که 10تا پست رو میزارن اگر بعدش شما تایید نکنید پول 10 پست رو میدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در دی 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 اون دوستانی که 10تا پست رو میزارن اگر بعدش شما تایید نکنید پول 10 پست رو میدید اگر پست ها مورد نایید نباشه نویسنده پست های خودش رو حذف میکنه و دیگه مبلغی هم بهش تعلق نمیگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در دی 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 1393 اگر پست ها مورد نایید نباشه نویسنده پست های خودش رو حذف میکنه و دیگه مبلغی هم بهش تعلق نمیگیره بعد به نظر شما اون نویسنده برای پست ها وقت نذاشته ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 بعد به نظر شما اون نویسنده برای پست ها وقت نذاشته ؟ بله وقت گذاشته درسته ولی آیا یه نویسنده نمیدونه که پستش سئو هست یا نه ؟ ما انتظار بالایی نداریم سئو مطلب در حد ابتدایی !!! خب وقتی میدونن نمیتونن پست مورد قبول ارسال کنن نه وقت مارو تلف کنن نه خودشون رو هرچند که افراد زیادی پیشنهاد میدن و میرن بنده الان یه نویسنده گرفتم پست هایی که میذاره هم اصلا مورد تایید نیست ولی دارم بهش یاد میدم که چطور ارسال کنه فک نکنم هر کسی این کارو انجام بده ! بحر حال منم تا اونجا که بتونم سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم ---------------------- به دو نویسنده دیگه هم هنوز نیاز داریم ( خواهش میکنم اگه وارد نیستید و تجربه ندارید پ.خ ندید چون دیگه وقتی نمیمونه ... ) پست سئو در حد افزونه wordpress seo by yoast مورد قبوله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TBAS 0 ارسال شده در بهمن 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 1، 1393 بله وقت گذاشته درسته ولی آیا یه نویسنده نمیدونه که پستش سئو هست یا نه ؟ ما انتظار بالایی نداریم سئو مطلب در حد ابتدایی !!! خب وقتی میدونن نمیتونن پست مورد قبول ارسال کنن نه وقت مارو تلف کنن نه خودشون رو هرچند که افراد زیادی پیشنهاد میدن و میرن بنده الان یه نویسنده گرفتم پست هایی که میذاره هم اصلا مورد تایید نیست ولی دارم بهش یاد میدم که چطور ارسال کنه فک نکنم هر کسی این کارو انجام بده ! بحر حال منم تا اونجا که بتونم سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم ---------------------- به دو نویسنده دیگه هم هنوز نیاز داریم ( خواهش میکنم اگه وارد نیستید و تجربه ندارید پ.خ ندید چون دیگه وقتی نمیمونه ... ) پست سئو در حد افزونه wordpress seo by yoast مورد قبوله بابا مگه چی هستش.عزیز من.یک سایت دانلود تازه وارد هستش.که نخوای قبول کنی این ادا بازیها.این کرا زشته به نظر من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alam7o 0 ارسال شده در بهمن 2، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 2، 1393 بابا مگه چی هستش.عزیز من.یک سایت دانلود تازه وارد هستش.که نخوای قبول کنی این ادا بازیها.این کرا زشته به نظر من. چون یک سایت دانلود تازه وارد هستش دلیل بر این میشه که که نویسنده ها هر طور که دوست داشتند پست ارسال کنند ؟ بنده یک تایپیک درخواستی ایجاد کردم که چند نفر نویسنده مناسب پیدا کنم فکر نکم نیازی به این انتقادات باشه !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در بهمن 4، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 1393 ۳۰۰ تومن ؟!!!!! کی برای روزی ۱۵۰۰ تومن نهایت وایمیسه کار کنه !!!!! ))) موفق باشی شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.