inoti 3 ارسال شده در دی 1، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1399 (ویرایش شده) با سلام این افزونه تون به نسخه 1.20.0 آپدیت شده متاسفانه از یکی از سایتها دان کردم و ایشان برای آپدیت محصولاتشون خیلی کم کار هستن ولی 20 اسکریپت همه رو به روز کرده : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لطفا این افزونه رو آپدیت کنید البته فارسی شو من دارم نسخه شو میزارم براتون متاسفانه آپلود نمیشه ویرایش شده دی 1، 1399 توسط inoti عدم آپلود فایل افزونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1399 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1399 سلام بروز شد لطفا در انتخاب عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید. (ویرایش شد) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
inoti 3 ارسال شده در دی 2، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1399 مچکرم از لطفتون متاسفانه زیادبلد نیستم با فروم ها کار کنم ببخشید بخاطر عنوان تاپیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
inoti 3 ارسال شده در دی 15، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 1399 با سلام بنده راجع به این افزونه سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند این افزونه بصورت خودکار در پروفایل کاربری یک منو ایجاد میکنه بنام عضویت و اونجا پلن های کاربر و محصولاتی که مربوط به اون پلن میشه و تخفیفهای اون پلن رو نمایش میده مشکلی که دارم شورتکد این افزونه رو نتونستم پیدا کنم چند روزه با نامکهای مختلف سعی کردم نشد و میخوام تو یه پروفایل ساز استفاده کنم ازش و متاسفانه اون پروفایل ساز با این افزونه هماهنگی نداره ولی میشه با شورتکد فراخوانی بشه اگه دوستان راهنمایی کنن ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده