ehsanhs 0 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 با سلام من قالب سی موزیکک رو نصب کردم اما ایکن های اون ب صورت مربع نمایش داده میشه بپشتیبان هاستم تیکت زدم گفت مشکل از این فایله لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و باید ی برنامه نویس یا پشتی بان سایت اونو برات درست کنه. کسی میتونه بهم کمک کنه ؟ اینم آدرس سایتم اگه منظوره منو متوجه نشدید بیزحمت برید ببینید و کمکم کنید ممنون میشم. آدرس سایت: " لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. " لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snaptu 17 ارسال شده در دی 11، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 سلام آدرس دهی (/../../wp-content/plugins/i-like-this/css/heart.png) درست نیست عزیز تو فایل css استایل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 11، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 متوجه نشدم آدرس دهی درست نیست یعنی چی؟ باید چی کار کنم تا درست شه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 11، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 1393 سلام قبل از تغییراتی که به تم بدید این مشکل وجود داشت از اول یا بعد پیش امد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 12، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 1393 سلام ن مشکل وجود داشت البته روی لوکال هاست درسته ولی وقتی روی هاست آپ کردم آیکن ها ب شکل مربع ب نمایش درو مد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 13، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 1393 کسی نمیتونه کمکم کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 کسی نمیتونه کمکم کنه؟ دوست عزیز من متوجه نشدم منظور شما از ایکن مربع کدومه ؟ عکس بگیرید بزار ببینم.و بگید که میخایید چجوری باشه تا کمکتون کنم:46: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 داداش عکس گزاشتم هم قبل از این که خراب بشه هم بعد از این که خراب شده لینک های عکس: قبل از خراب شدن : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد از خراب شدن: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در دی 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 دوست عزیز جوری که من تو سایتتون دیدم به صورت فونت آیکون بکار رفته همون فکر کنم svg باشه که به خیلی موارد میتونه درست کار نکنه دوتا از مهم ترینش : سرعت هاست پایینه - درست کدنویسی نشده بهتره کلا به جای اونها عکس گذاشته بشه که مشکلی هم نباشه من تا این حد فهمیدم اگه اشتباهی گفتم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkasra 0 ارسال شده در دی 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 دوست عزیز داخل سی اس اس شما بجای ایکن عکس فونت تعریف شده و دلیل نیومدنش هم نداشتن فونت مناسبشه اینی ک میدم اپ کن تو پوشه فونت درست میشه:happysmiley: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در دی 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 خب منم همینو گفتم که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 داداش فایلی ک دادید رو تو پوشه فونت سایتم آپ کردم اما بازم مشکلم بر طرف نشد به پشتیبان هاستم که گفتم گفت مشکل از فایل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هسک که تو هموش پوشه فونت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanhs 0 ارسال شده در دی 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. داداش من خیلی به این قالب نیاز دارم میشه کمک کنید تا درست شه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده