vidvan6 0 ارسال شده در مرداد 9، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1399 سلام اسلایدر سایت دچار مشکل هست ممنون میشم راهنماییم کنید digitalfox.ir لطفا تجربه لود شدن سایت رو هم برام بگید گهگاه برای من خیلی دیر لود میشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shabgard 2 ارسال شده در مرداد 15، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1399 من هم این مشکل را داشتم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خیلی بهم کمک کرد. چون سرعت سایت تا حد خیلی زیادی به سئو مربوط است. برای حل این مشکل باید حجم عکس هایی که در اسلایدر استفاده کردید رو کاهش بدید. برای اینکار در لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 راه پیشنهاد شده. استفاده از سایت tiny کاهش opacity عکس در فوتوشاپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vidvan6 0 ارسال شده در مرداد 15، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1399 در 4 ساعت قبل، shabgard گفته است : من هم این مشکل را داشتم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خیلی بهم کمک کرد. چون سرعت سایت تا حد خیلی زیادی به سئو مربوط است. برای حل این مشکل باید حجم عکس هایی که در اسلایدر استفاده کردید رو کاهش بدید. برای اینکار در لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 راه پیشنهاد شده. استفاده از سایت tiny کاهش opacity عکس در فوتوشاپ قشنگ مرزهای کامنت تبلیغاتی رو جابجا کردی !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده