alireza77r 0 ارسال شده در فروردین 29، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1399 سلام من فونت woff و tff رو توی کاستوم فونت ها ذخیره کردم و توی family هم ست کردمشون ولی سایت رو که باز میکنم فونت ها تغییر نمیکن!! ایرانسنسه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 29، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1399 درود. بعد از اینکه تمامی اقدامات لازم برای افزودن فونت جدید به قالب رو انجام دادید، کش سایت و مرورگر رو بطور کامل پاک کنید. بعد سایتتون رو باز کنید و از صفحه اصلی یک سورس بگیرید و بررسی کنید اصلا دستورات مربوط به معرفی فونت جدید داخل دستورات CSS قالب هست یا خیر. اگر نبود یا جایی از کارتون اشتباه بوده یا باید بطور دستی فونت ها رو خودتون از طریق ویرایش فایل های قالب اضافه کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza77r 0 ارسال شده در فروردین 31، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1399 سورس گرفتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. " تغییر نداده حالا چیکارمیتونم بکنم؟ زیاد cssبلد نیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza77r 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1399 اگر کسی هست ممنون میشم کمکم کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده