nezafatnews 0 ارسال شده در فروردین 12، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1399 سلام در ابتدا اگه تاپیک در جای مناسب ارسال نشده پوزش سوالی که دارم چطور میتونم در وردپرس در نوشته یا برگه یه بازی یا تست هوش یا فکری بزارم مثلا شبیه kuku kube البته کوکو کیوب اسکریپته میخوام یه چیزی شبیه این باشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nezafatnews 0 ارسال شده در فروردین 12، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 12، 1399 مدیران لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در فروردین 14، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1399 ساده ترین حالت استفاده از add_shortcode هست و در کدهای php به این اسکریپت لینک بدی.البته اکثر این بازی ها جاوااسکریپتی هستند و باید با یک المان فراخوانی بشوند و روند ذخیره سازی اطلاعات رو باید خودتون پیاده سازی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nezafatnews 0 ارسال شده در فروردین 15، 1399 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1399 ممنون میشه مثال بزنید تازه کار هستم لطف میکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در فروردین 15، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1399 پیشنهاد میکنم این راهنما رو بخونی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در کل نیاز هست بدونی اون بازی چجوری خروجی رو ایجاد میکنه وفایل های لازم رو به صورت افزونه و با قطعه کد به صورت کدکوتاه آماده کنی و در محتوای برگه یا پست مورد نظر خودت از این کد کوتاه استفاده کنی تا اون محتوا رو نمایش بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده