hamedi 9 ارسال شده در فروردین 11، 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1399 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر. با برنامه iobit driver booster درایورها رو آپدیت کردم. با برنامه Driver Reviver هم بررسی کردم تعدادی از درایورهای مربوط به مادربورد و غیره باقی مونده که باید آپ بشه. سوالم این هست که هنگام نصب Driver Reviver آنتی ویروس ناد32 مدام پیغام میده که unwanted application پیدا کرده و آدرس سایت اصلی و سرور دانلود درایور این برنامه رو هم بلاک میکنه. آدرس api.reviversoft.com drtools.reviversoft.com reviversoft.com. معنیش این هست که به برنامه Driver Reviver نباید اعتماد کرد و ممکنه با درایورهاش به سخت افزار حساس مثلا مادربورد و … صدمه بزنه؟ این برنامه نسبت به برنامه oibit driver booster درایورهای خیلی بیشتری داره و تعدادی درایور مربوط به مادربورد و اینتل سیستمم رو پیشنهاد آپدیت داده که در oibit driver booster پیشنهاد نشده منتها جرات نمیکنم آپدیت کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون. ویرایش شده فروردین 11، 1399 توسط hamedi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده