مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 1، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 1393 برای این ساعت از بیست اسکریپت برای شما کاربران عزیز قالب بسیار زیبای Atlant نسخه 1.5 برای وردپرس آماده دانلود کرده ایم که مناسب سایت های مدیریتی ... می باشد توضیحات انگلیسی : Atlant – is a powerful admin template based on Bootstrap 3.3.1. Template is fully responsive and retina ready which means it is compatible with mobile devices such as iPhone and iPad. In downloaded package you will find .less files, documentation, clean and commented source code. Atlant is easy to use and customize, also you will find lots of ready to use elements. دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دمو: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arpamonni 0 ارسال شده در بهمن 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1393 سلام لینک دانلود خرابه من نسخه 1.2 اینو دارم اما دنبال نسخه 1.5 هستم خیلی سایتای داخلی و خارجی به اسم 1.5 همون نسخه 1.2 رو گذاشتن. شما دارید نسخه 1.5 کامل رو؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.