t3.nano 0 ارسال شده در بهمن 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1398 سلام به همگی داغون شدم تا حالا صد تا سایت جوملا آپلود کردم ولی به همچین مشکلی نخورده بودم جریان از این قراره که سایت ورد پرسیم را دقیقا طبق آموزشها آپلود میکنم و بعدش هم تغییرات لازم را توی جدوا wp-optiom و فایل wp-config میدم ولی بازم سایت میخواد تموم آدرسهاش را از روی لوکال ببینه !!! حتی وقتی میخوام وارد به صفحه مدیریت بشم ریدایرکت میشه روی لوکال داغون شدم - ده بار همه چی را چک کردم و نمیدونم باید چیکار کنم - ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در صورتی که که نیاز به اطلاعات سی پنل دارید بگین تا بهتون بدم بازم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در بهمن 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1398 در ۱ ساعت قبل، t3.nano گفته است : سلام به همگی داغون شدم تا حالا صد تا سایت جوملا آپلود کردم ولی به همچین مشکلی نخورده بودم جریان از این قراره که سایت ورد پرسیم را دقیقا طبق آموزشها آپلود میکنم و بعدش هم تغییرات لازم را توی جدوا wp-optiom و فایل wp-config میدم ولی بازم سایت میخواد تموم آدرسهاش را از روی لوکال ببینه !!! حتی وقتی میخوام وارد به صفحه مدیریت بشم ریدایرکت میشه روی لوکال داغون شدم - ده بار همه چی را چک کردم و نمیدونم باید چیکار کنم - ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در صورتی که که نیاز به اطلاعات سی پنل دارید بگین تا بهتون بدم بازم ممنون با سلام دوست عزیز چک کردم مشکلی نبود به جز یک سری بخش ها که از داخل تنظیمات قالب میتونین تصاویر را جایگزین کنید و یک منو که لینک به لوکال هاست بود باقی لینک ها و تصاویر به درستی کار میکردند . برای انتقال از لوکال هاست که اتوماتیک لینک ها اصلاح بشه میتونین از افزونه داپلیکیتور استفاده کنید. فکر میکنم کش مرورگر شماست که خالیش کنید و مجدد امتحان کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t3.nano 0 ارسال شده در بهمن 20، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 1398 مرسی دوست گلم بله - به نظر مشکل کش یا کوکی مرورگر بود که با خالی کردنش درست شد سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
petrokam 0 ارسال شده در بهمن 21، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 1398 منم یه بار به همین مشکل برخوردم از اون به بعد هر چند دقیقه کش خالی میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در بهمن 23، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 1398 سلام شما یکسری تغییرات دادید که فکر کنم داخل قالب هست . با نودپد پلاس Notepad++ ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) کل فایل های .php رو بریزید داخل نودپد پلاس کنترل ctrl+f بزنید بعد تب دوم زده replace اونجا localhost رو با آدرس اصلی سایتتون تغییر بدید بعد قالب رو آپلود کنید. با افزونه String Locator هم میتونید داخل خود سایت جستجو کنید هرکجا localhost بود جایگزین کنید. اگر متوجه نشدید بگید براتون فیلم آموزشی بسازم. موفق باشید در در 20 بهمن 1398 در 11:40، t3.nano گفته است : سلام به همگی داغون شدم تا حالا صد تا سایت جوملا آپلود کردم ولی به همچین مشکلی نخورده بودم جریان از این قراره که سایت ورد پرسیم را دقیقا طبق آموزشها آپلود میکنم و بعدش هم تغییرات لازم را توی جدوا wp-optiom و فایل wp-config میدم ولی بازم سایت میخواد تموم آدرسهاش را از روی لوکال ببینه !!! حتی وقتی میخوام وارد به صفحه مدیریت بشم ریدایرکت میشه روی لوکال داغون شدم - ده بار همه چی را چک کردم و نمیدونم باید چیکار کنم - ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در صورتی که که نیاز به اطلاعات سی پنل دارید بگین تا بهتون بدم بازم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t3.nano 0 ارسال شده در بهمن 23، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 1398 در 4 دقیقه قبل، okhovat گفته است : سلام شما یکسری تغییرات دادید که فکر کنم داخل قالب هست . با نودپد پلاس Notepad++ ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) کل فایل های .php رو بریزید داخل نودپد پلاس کنترل ctrl+f بزنید بعد تب دوم زده replace اونجا localhost رو با آدرس اصلی سایتتون تغییر بدید بعد قالب رو آپلود کنید. با افزونه String Locator هم میتونید داخل خود سایت جستجو کنید هرکجا localhost بود جایگزین کنید. اگر متوجه نشدید بگید براتون فیلم آموزشی بسازم. موفق باشید سلام - ممنون از وقتی که گذاشتید خوشبختانه مشکلم از کش بود که حل شد تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در بهمن 23، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 1398 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، t3.nano گفته است : سلام - ممنون از وقتی که گذاشتید خوشبختانه مشکلم از کش بود که حل شد تشکر ولی من سورس سایتتون چک کردم هنوز مشکل هست ویرایش شده بهمن 23، 1398 توسط okhovat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده