irmacfa 20 ارسال شده در آذر 30، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 1398 دوستان من کلیه مطالبمو از سایتم برداشتم میخواستم روی سایت دیگه ارائه بدم ولی وقتی روی درون ریزی کلیک میکنم کلیه مطالب میان اما تصاویر شاخصش نمیاد چرا اینجوری هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در دی 2، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1398 دو راه دارین یا اینکه دستی پوشه wp-content رو از سایت مبدا ببرید روی سایت مقصد و یا اینکه از افزونه های پیشرفته برون بری استفاده کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa 20 ارسال شده در دی 2، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1398 در 2 ساعت قبل، sadra گفته است : دو راه دارین یا اینکه دستی پوشه wp-content رو از سایت مبدا ببرید روی سایت مقصد و یا اینکه از افزونه های پیشرفته برون بری استفاده کنید اکه من پوشه رو دستی از سایت مبدا بر دارم و بریزم روی سایت مقصد ( مطالبی که روی مقصد دارم که پاک نمیشود ؟ ) همچنین افزونه پیشرفته تر چی هست برای این موضوع ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadra 5 ارسال شده در دی 3، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 1398 بستگی داره چه مطالبی رو قصد انتقال و قصد پاک نشدن کدوم مطالب رو توی سایت مقصد دارید میتونید از افزونه advance import/export 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده