vahidabaszadeh 0 ارسال شده در آذر 17، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1398 سلام وقت بخیر دوستان من میخوام توی گروه یا کانال روی یک متن لینک پی وی یه کاربرو بدم یعنی مثلا روی متن vahid میخوام لینک پی وی خودمو بدم که وقتی روی وحید کلیک کنه مستقیم بره پی وی من من این لینک رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میدم توی گوشی میزنه که کاربری با این مشخصات وجود ندارد ولی توی مرورگر میزنم میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در آذر 17، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1398 سلام مشکلی نداره توی گوشی هم میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidabaszadeh 0 ارسال شده در آذر 17، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1398 نمیاره من یه لینک داخلی میخوام مستقیم بره به پی وی کاربر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در آذر 17، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 1398 مشکلش الان کجاس؟ اگه آیدی باشه مثلا @iduser صفحه پروفایل تلگرام باز میشه. اگه به صورت لینک باشه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مستقیم وارد پی وی میشه (صفحه چت) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidabaszadeh 0 ارسال شده در آذر 18، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 18، 1398 در 22 ساعت قبل، masoud202 گفته است : مشکلش الان کجاس؟ اگه آیدی باشه مثلا @iduser صفحه پروفایل تلگرام باز میشه. اگه به صورت لینک باشه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مستقیم وارد پی وی میشه (صفحه چت) همه کاربر آی دی ندارن که باید با ایدی عددی لینک بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در آذر 18، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 18، 1398 فقط با ربات میتونی اینکارو بکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidabaszadeh 0 ارسال شده در آذر 18، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 18، 1398 یه ربات میتونی معرفی کنی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud202 11 ارسال شده در آذر 19، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 19، 1398 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، vahidabaszadeh گفته است : یه ربات میتونی معرفی کنی ؟ قبلا یکی بود ولی پاک کرد کامل رباتشو. آی دی تلگرام یا شماره بفرست پی ویم وقت کردم ربات سلف واست میسازم که هرچی لازم داری انجام بده یا اگه سورس آماده بدون بن شدن پیدا کردم میفرستم برات ویرایش شده آذر 19، 1398 توسط masoud202 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده