BLUE STAR 0 ارسال شده در آذر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1393 سلام این اسکریپت رو گذاشتید ولی فایل زبان فارسی نداره و انگلیسیه حالا من به مشکل برخوردم الان باید چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1393 سلام این اسکریپت رو گذاشتید ولی فایل زبان فارسی نداره و انگلیسیه حالا من به مشکل برخوردم الان باید چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود ، دوست عزیز باید یا خودتون فارسی سازیش رو انجام بدید یا هم باید صبور باشید تا در وقت آزاد فارسی سازی بشه / . موفق و پیروز باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1393 شبیه همین توی بیست اسکریپت بود که نسبتا فارسی بود اگر خواستید با هزینه پایین فارسی سازی کامل میکنم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 1393 بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.