bist2021 0 ارسال شده در مهر 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 (ویرایش شده) با سلام . بنده این قالب رو دانلود و نصب کردم اما چون رجیستر نشده دمو ها رو نصب نمیکنه ؟!!!! لطفا کمکم بکنید مشکلمو حل بکنم ویرایش شده مهر 13، 1398 توسط bist2021 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bist2021 0 ارسال شده در مهر 13، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 در 16 ساعت قبل، bist2021 گفته است : با سلام . بنده این قالب رو دانلود و نصب کردم اما چون رجیستر نشده دمو ها رو نصب نمیکنه ؟!!!! لطفا کمکم بکنید مشکلمو حل بکنم کسی هست ایا ؟؟؟؟ چرا کسی جوابگو نیست پس !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مهر 13، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 درود. فایل دمو رو دانلود کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نقل قول برای استفاده فولدر demo و slider-revolution-demo را در مسیر betheme/functions/importer آپلود نمایید و سپس از طریق بخش مدیریت قالب / دموی مورد نظر خود را نصب کنید دقت کنید برای نصب دمو ها حتما افزونه های مورد نیاز قالب را نصب کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bist2021 0 ارسال شده در مهر 13، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 1398 در 1 ساعت قبل، Masih گفته است : درود. فایل دمو رو دانلود کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون از پاسختون .ولی من اینکار رو هم کردم . مشکل اینه که موقعی که میخوام یه دمو رو از تنظیمات قالب انتخاب بکنم میگه قالبت ریجستر نیست و باید ریجستر کنی !!!! متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 14، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1398 سلام بله بخش نصب دموی این قالب در نسخه جدید نال شده نیست بزودی نسخه نال شده اون هم قرار میدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedmahdiy 1 ارسال شده در مهر 21، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 1398 سلام هنوز نسخه نال شده آماده نشده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 21، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 1398 در ۱ ساعت قبل، seyedmahdiy گفته است : سلام هنوز نسخه نال شده آماده نشده؟ سلام امشب نسخه جدید و با نال سازی بخش دمو درون سایت قرار میگیره 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedmahdiy 1 ارسال شده در مهر 21، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 1398 عالی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
o_saadat 0 ارسال شده در مهر 22، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 1398 عرض سلام و خسته نباشید آیا نسخه جدید و با نال سازی بخش دمو درون سایت بروز رسانی شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedmahdiy 1 ارسال شده در مهر 22، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 1398 من امروز چک کردم ، نال نشده بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مهر 22، 1398 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 1398 در 5 ساعت قبل، seyedmahdiy گفته است : من امروز چک کردم ، نال نشده بود. سلام درون ریزی هارو مجددا دریافت کنید و قرار بدید و تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
panahi73 0 ارسال شده در مهر 24، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 1398 خیر هنوز آماده نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده