sepahna 3 ارسال شده در شهریور 25، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 25، 1398 سلام وقت بخیر من یه سایت وردپرسی زدم و یه سری مطالب روش هست. یه پوسته با فایل نصبی دانلود کردم ولی نمیخوام مطالب و وردپرس فعلیم پاک بشه، آیا راهی وجود داره تغییراتی که روی بسته نصبی اعمال شده رو بدون نصب اون بسته ، روی سایت فعلیم پیاده کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 25، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 25، 1398 این شکلی خیلی زمانبره پیشنهاد میکنم رو یه ساب دومین بسته رو نصب کنین بعدش فقط محتوای روت رو منتقل کنین و در نهایت یه پک از ساب بگیرین و روی روت نصبش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahna 3 ارسال شده در شهریور 25، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 25، 1398 ببخشید نمیشه محتویات پوشه پلاگین و پوسته بسته نصبی رو بارگذاری کرد روی سایت فعلی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 25، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 25، 1398 در 10 ساعت قبل، sepahna گفته است : ببخشید نمیشه محتویات پوشه پلاگین و پوسته بسته نصبی رو بارگذاری کرد روی سایت فعلی؟ به هر حال تنظیمات و... هم لازمه. وگرنه چرا نشه :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده