alizargaryan 0 ارسال شده در شهریور 5، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1398 سلام دوستان نمیدونم جای درستی دارم پیام میدم یا نه ولی من دنبال یه پلاگینم که به کاربر ها کد تخفیف مخصوص بده بعد طرف هر وقت دوستاش که کدو زدن به ده نفر رسید بتونه درخواست بده ما یکی از محصولاتو بهش مجانی بدیم میخوام جا داشته باشه که کاربر چک کنه چند نفر با کدش خریدن چند تا پلاگین دیدم وقتی کد طرفو میزنن به طرف کد تخفیف میفرسته یعنی هر 1 خرید یه کد میده من نمیخوام طرف سر هر نفر یه کد بگیره میخوام سر 10 تا ما بهش هدیه بدیم اگر چیزی هم نمیشناسید پیشنهادی دارید بشه شبیه به اینو اجرا کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1398 سلام اول از همه بگید از چه سیستمی استفاده میکنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد اما بصورت معمول شما میتونید از افزونه های زیرمجموعه گیری استفاده بکنید بجای این که خودتون هم هدیه بدید کاربر موجودی دریافت میکنه و خودش میتونه بسته به موجودیش یک سفارش رایگان داشته باشه برای وردپرس فکر نمیکنم افزونه کد تخفیف اختصاصی کاربر وجود داشته باشه ( دقیقا چیزی که نیاز دارید) و احتمالا باید بدید براتون بنویسن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده