sadegh 1 ارسال شده در مرداد 24، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1398 سلام از قالب مونزا استفاده میکنم ، و متاسفانه ریسپانسیو نیست چه خود صفحه چه موقع گذاشتن منو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahna 3 ارسال شده در مرداد 27، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1398 سلام من بررسی کردم ، ریسپانسیو بود سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh 1 ارسال شده در مرداد 30، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1398 با گوشی و با کروم نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 31، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 1398 درود. به دلیل استفاده از دستورات CSS مکان ثابت عناصر و عدم تعیین اندازه های متغیر برای عناصر طراحی، چنین مشکلی وجود داره که چون قالبتون به صورت اسلایدی هم هست، باید به گونه ای CSS رو تغییر داد که علاوه بر تغییر اندازه ی المان های اسلایدها، موقعیت مکانی اونها هم در هر دستگاهی تغییر کنه تا بتونید کل موارد داخل اسلاید رو به کاربر نشون بدید که این کارها زمانبر هست و شدنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh 1 ارسال شده در مرداد 31، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 31، 1398 خب به چه صورت باید انجام شه چیو باید تغییر بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده