ajkba 7 ارسال شده در اردیبهشت 6، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 1398 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید به همه بنده اسکریپت Premium URL Shortener را از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دانلود و در 3v4.ir نصب کردم خیلی عالی نصب شد و فقط مشگلم فارسی سازی هست عکس زیر رو ببینید مخصوصا عبارت This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که در سمت راست پایین امده را میخواهم فارسی کنم ولی نمیدونم کدوم فایل رو تغیر بدم همچنین برای تغیر خود بدنه هم نمیدونم کدوم فایل رو تغیر بدم همچنین اگه نرم افزاری وجود داره که بشه بین فایل های php یک متن رو جست و جو کرد بهم بگید.... ویرایش شده اردیبهشت 7، 1398 توسط ajkba لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ajkba 7 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1398 سلام من فایل lang_sample.php را که در مسیر 3v4.ir/includes/languages قرار دارد را هم ویراش میکنم ولی تغیرات اعمال نمیشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده