mlove 1 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 سلام بنده اسکریپت onarcade-v2-4-1 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو نصب کردم ولی فارسی نبود... سایت نوشته فارسیه لطفا راهنماییم کنید + چندتا بازی گذاشتم اما امتیازات بازی ثبت نمیشه... لطفا راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 درود ، موضوع انتقال شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 لطف کنید کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 اگر بخواهید میتونم بصورت کامل براتون فارسی کنمش بصورت کامل البته با هزینه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 اگر بخواهید میتونم بصورت کامل براتون فارسی کنمش بصورت کاملالبته با هزینه!! مشکل فارسی کردنش نیست خودم تا حدودی فارسیش کردم فقط مشکل امیتازش رو دارم چه جوری کاربران با بازی کردن امتیاز بگیرن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.