NullFa 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 دوستان نیازمند 2 نویسنده فعال برای سایت نالفا هستم. موضوع پست های ارسالی: اسکریپت،گرافیک،آموزش،سئو در هر مطلبی که تمایل داشته باشید نویسندگان باید در کار با وردپرس حرفه ای باشن! به اف تی پی,دانلود و آپلود و زیپ,ویرایش عکس ,وردپرس, تگ گزاری و سئوی مطالب اشنا باشه ارسال 3 مطلب روزانه در موضوعات مختلف. نحوه پرداخت ها هفتگی. در صورتی که نویسنده تمایل داشته باشه میتونیم تبلیغاتش رو تو سایت درج کنیم. دوستانی که میتونند فعالیت کنند و این کار را انجام بدن لطفا از طریق پ.خ، آمادگی خودشون یک آیدی یاهو رو اطلاع دهند که اگر اوکی بود شروع کنند. دوستان قیمت همکاری خودتون رو ارسال کنید و اگه نمونه کار دارین ارائه بدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آذر 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 هر مطلب 500تا 700 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در آذر 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1393 براتون پ خ فرستادم چک کنید و جواب بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NullFa 0 ارسال شده در آذر 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 هنوز نیاز به نویسنده دارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 هنوز نیاز به نویسنده دارم. درود ، عزیز شما ویبولتین کار هم هستید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آذر 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 1393 نویسنده سورس ایران هستم با نام "هومان هرمزدی" نوشته هام کم هستند اما کاربردی و ناب.اکثرا راه حل هستند و به زودی چند تا اسکریپت و افزونه معرفی خواهم کرد.اما 500 تا 700 برای مطالب ناب و کپی نشده خیلی کم هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ABOLFAZELL 0 ارسال شده در دی 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 1393 قیمت برای پست های نمیه اختصاصی با رعایتتمامی قوانین :1000تومان 09302196862 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.