ajkba 7 ارسال شده در فروردین 15، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1398 بعد از آبدیت وردپرس یه نگارش 5.1.1 بخش انتخاب قالب و آپلود قالب حذف شده لطفا بگید از کدام بخش اقدام به تغیر و حذف قالب وردپرس کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 15، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1398 درود. این یکی از ویژگی های وردپرس هست که توی نسخه های قبلی هم وجود داشت. زمانی که فقط 1 قالب داشته باشید، به صورت لیست نمایش داده نمیشه و به همین صورتی که خودتون اسکرین شات دادید مشاهده می کنید. اما اگر 2 قالب یا بیشتر داشته باشید، به این صورت نمایش داده خواهد شد: برای دسترسی به بخش "افزودن قالب" می تونید آدرس سایتتون رو داخل آدرس زیر جایگزین کنید و داخل مرورگر اجرا کنید: http://site.ltd/wp-admin/theme-install.php?browse=featured یا قالب مورد نظرتون رو از طریق فایل منیجر آپلود کنید. زمانی که 2 قالب داشته باشید حالت نمایش صفحه پوسته ها عادی میشه. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ajkba 7 ارسال شده در فروردین 17، 1398 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 17، 1398 تشکر مشگل رو رفع کردم ممنون از راهنمایی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در آبان 20، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 20، 1398 در در 17 فروردین 1398 در 19:31، ajkba گفته است : تشکر مشگل رو رفع کردم ممنون از راهنمایی با سلام و احترام لطفا بفرمایید که با توضیح بالا مشکلتون رفع شده بود یا اینکه روش دیگری رو امتحان کردید خواهشمند است روشتون رو هم توضیح بدید. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده