مدیریت کل سایت Saberian 1,793 ارسال شده در آذر 21، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 1393 با سلام خدمت کاربران بیست اسکریپت . ام شب در خدمت شما هستم با آموزش نحوه نمایش زمان گذشته از انتشار مطلب… خب من به شما سه نوع کد رو معرفی میکنم : در کد اول تعداد روزهای گذشته از انتشار مطلب رو به شما نمایش میده و شما باید کد زیر رو در حلقه انتشار مطلب قرار بدید : <?php$days = round((date('U') - get_the_time('U')) / (60*60*24));echo "منتشر شده در " . $days . " روز پیش";?> کد زیر نمونه پیشرفته کد بالا هستش با این تفادت که اگر پست امروز و یا روز قبل منتشر شده باشه بهتون اعلام میکنه و در غیر اینصورت مانند کد بالا عمل میکنه : <?php$days = round((date('U') - get_the_time('U')) / (60*60*24));if ($days==0) {echo "امروز منتشر شد";}elseif ($days==1) {echo "دیروز منتشر شد";}else {echo "منتشر شده در" . $days . " روز پیش";}?> و اما کد آخر به شما مدت زمان انتشار مطلب رو به صورت دقیقه و ساعت نمایش میده و برای استفاده ابتدا کد زیر رو در فایل function.php قرار بدید : <?phpadd_filter('the_time', 'timeago');function timeago(){global $post;$date = $post->post_date;$time = get_post_time('G', true, $post);$time_diff = time() - $time;if ( $time_diff > 0 && $time_diff < 24*60*60 )$display = sprintf( __('%s پیش'), human_time_diff( $time ) );else$display = date(get_option('date_format'), strtotime($date) );return $display;}?> و سپس کد زیر رو در جایی که می خواید نمایش بده قرار بدید : <?php echo timeago(); ?> امیدوارم خوشتون بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده