رفتن به مطلب

مشکل با کرک senuke

amirb55

پست های پیشنهاد شده

سلام

senuke را دانلود و نصب کردم و کرک را کپی کردم اما بعد از اجرا به مشکل میخوره ظاهرا فایل کرک با نسخه ای که نصب میشه هم ورژن نیست

لطفا راهنمایی بفرمایید چه باید بکنم؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

کرک سالم هست. لطفا این مراحل رو طی کنید تا بتونید نرم افزار رو درست کرک کنید:

1. فایل نصب برنامه رو اجرا کنید و نرم افزار رو نصب کنید.
  2. اگه پنجره ی ورود ایمیل و رمزعبور باز شد ، ببندیدش.
  3. فایل exe موجود در پوشه ی crack رو داخل پوشه محل نصب نرم افزار جایگزین فایل موجود کنید.
  4. نرم افزار رو اجرا کنید و در پنجره ی ایمیل و پسورد، یک ایمیل و پسورد دلخواه وارد کنید (مهم نیست چی وارد می کنید) کمی صبر کنید تا نرم افزار فعال بشه.
  5. اگه نرم افزار شروع کرد به آپدیت کردن، اجازه بدید آپدیت کنه.
  6. بعد از دانلود شدن آپدیت، نرم افزار اجرا میشه و می تونید استفاده کنید.

فقط در پنجره ی ابتدای نرم افزار، باید یکی از سرویس های کپچا رو داخلش عضو بشید و مشخصات ورود اون سرویس رو به نرم افزار بدید تا بتونه در مراحل بعدی، کپچاها رو رد کنه. ابتدا یک سرویس کپچا رو انتخاب کنید، لینکی که بهتون میده رو باز کنید و داخل اون سرویس عضو بشید. بعد از کامل شدن عضویت، ایمیل و پسورد اون سایت کپچا رو به نرم افزار بدید و روی کلید Check کلیک کنید . مراحل بعدی راه اندازی رو هم طی کنید و در نهایت می تونید از برنامه استفاده کنید.

1fe8-Screenshot-1.png

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از توجه شما 

دوباره نصب کردم . بعد از کپی کردن فایل کرک و اجرای برنامه یک پنجره قرمز باز میشه

this app can't run on your pc

to find a version for your pc check with the software publisher

ویندوز 10 - هست 32 بیتی

لینک به دیدگاه

ظاهرا روی 32 بیت کار نمیکنه! اسکرین شاتی که دادم بهتون رو خودم گرفتم . ویندوزم 10 و 64 بیت هست و مشکلی نبود.

یا ویندوزتون رو به 64 ارتقاء بدید یا با برنامه VMWare یک ویندوز مجازی 64 بیت راه اندازی کنید.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...