rezjo2006 0 ارسال شده در آذر 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1393 با سلام خدمت دوستان با عرض شرمندگی کسی میتونه یکاسکریپت معرفی کنه که افراد نظر خودشون رو درج کنن و بعد از تایید درج بشه و قابلیت پاسخ و ... هم داشته باشه. ممنون میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1393 بنظر من از این استفاده کن البته مخصوص چت روم هاست ولی با یه تغییر کوتاه بهتر میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezjo2006 0 ارسال شده در آذر 7، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1393 بنظر من از این استفاده کن البته مخصوص چت روم هاست ولی با یه تغییر کوتاه بهتر میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کار نمیکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 من اون اسكريپتي كه مد نظرم بود خوبه قبلا روي چت رومم نصب كرده بودم اگه برات خيلي واجبه توي انجمن درخواست بده برات كاملش ميكنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در فروردین 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 11، 1394 سلام اگر خواستی من میتونم برات بنویسم با قابلیت لایک و دیس لایک برای هر نظر وهر امکاناتی که بخوای ایمیل برای ارتباط لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.