sinafathi 0 ارسال شده در آذر 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1393 سلام من این اسکریپت رو از 20اسکریپت دانلود کردم . بعد از نصب اسکریپت برای وارد شدن یا عضویت در اون به من این پیام رو میده: Table 'rank.user' doesn't exist باید به فایل Sql مربوط باشه؟ من باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آذر 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 7، 1393 صد در صد. فکر کنم جدول ها رو ایمپورت نکردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 سلاممن این اسکریپت رو از 20اسکریپت دانلود کردم . بعد از نصب اسکریپت برای وارد شدن یا عضویت در اون به من این پیام رو میده: Table 'rank.user' doesn't exist باید به فایل Sql مربوط باشه؟ من باید چیکار کنم؟ دوست عزیز طبق آموزش زیر عمل کنید: 1.ابتدا اسکریپت رو آپلود کنید 2.سپس یک دیتابیس بسازید 3.مشخصات دیتابیس رو تو فایل کانفیک بنویسید 4.فایل test.sql رو از طریق قسمت مدیریت اطلاعات هاست خود ویرایش کنید . 5. حدودا تو خط 17 نوشتم لطفا نام دیتابیس خود را در اینجا وارد کنید و این کار رو انجام بدید دقت کنید دو تا جا باید نام دیتابیس رو وارد کنید 6.فایل رو ذخیره و سپس دانلود کنید 7. به phpMyAdmin هاست خود رفته و فایل تست رو در اونجا ایمپورت کنید خوب تبریک می گم اسکریپت با موفقیت نصب و راه اندازی شد --------------- موفق باشید...:heart: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 سلام من این اسکریپت رو راحت و بدون مشکل یه مدت پیش نصب کردم اما نمیدونم پسور مدیریت چیه؟؟ چیکار کنم؟؟؟ راهنمایییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 سلاممن این اسکریپت رو راحت و بدون مشکل یه مدت پیش نصب کردم اما نمیدونم پسور مدیریت چیه؟؟ چیکار کنم؟؟؟ راهنمایییییییییییییییییییییی نام کاربری مدیریت : admin رمز عبور : newsdl موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 نام کاربری مدیریت : adminرمز عبور : newsdl موفق باشید سلام میگه اشتباهه فکر کنم تغیر داده بودم چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 باید از طریق پی اچ پی مای ادمین عوضش کنید. فک کنم md5 باشه . می تونید اطلاعات رو خصوصی کنید تا بررسی کنم .. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده