mirmohsen 1 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 سلام.من اسکریپ بازدیدساز دارم امانسخه نهایشه که قرعه کشی و اتاق گفتگوی کاربران و... داره رو ندارم.کسی هس اینارو داشته باشه برای فروش قیمت منصفانه باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 من ندارم اما اگر دوست داشته باشید می تونم براتون این گزینه ها رو بنویسم و اضافه کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirmohsen 1 ارسال شده در آبان 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 قیمت طراحیش چقده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirmohsen 1 ارسال شده در آبان 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 امکانات سایت زیر رو هم ببینید اه این امکانات رو بخوان طراحی کنید چقد هزینه داره irabazdid.com هزینه اون دوتا چیی که میخوام اضافه شه چقده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 لطفا قیمت بدید برای طراحی امکاناتی که mirmohsen گفتن اگر قیمت خوب بدید منم میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در آذر 2، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 2، 1393 نسخه 2 رو از پویا وب خریدم و امکانات زیر رو بهش اضافه کردم: - نمایش هر سایت تنها یک بار برای هر آی پی در هر 24 ساعت (کدنویسی اختصاصی) - حذف لینک ارجاع دهنده (قدرتی فوق العاده و انحصاری در کسب رتبه الکسا) - استفاده از نسخه کامل و به روز با قابلیت چندین بازدید همزمان - وجود انجمن پشتیبانی و بازارچه جهت معرفی وبسایت اعضا - اماکن فروش/خرید امتیاز مابین کاربران و بر اساس توافق (بدون کارمزد) از طریق بازارچه قیمتش 20000 تومان هستش.هاست نامحدود مناسب هم دارم براش ماهانه 2000 تومان.برای دریافت دمو میتوانید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید در ضمن منظورتون رو از سیستم قرعه کشی متوجه نشدم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.