mr.khastan@gmail.com 17 ارسال شده در خرداد 24، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1397 سلام بعد از نصب اسکریپت و فعال سازی , موقعه لاگین وقتی که یوزر و پسورد وارد میکنم , میگه باموفقیت وارد شدید! ولی دوباره صفحه لاگین رو برام میاره!!!!!! با 3تا مرورگر زیر تست کردم : 1: کروم ( آپدیت 22 خرداد 97 ) 2: فایرفاکس ( آپدیت 19 خرداد 97 ) 3: مکس تون تو 3تا مرورگر هم همین باگ مشاهده شدش ممنون میشم اگه کسی میدونه باید چی کار کرد راهنمایی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadmk 3 ارسال شده در خرداد 24، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1397 سلام کدوم نسخه رو دارید شما؟من 1.6 و 1.7 رو نصب کردم ولی خطای turning bootstrap alert میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadmk 3 ارسال شده در خرداد 24، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1397 سلام کدوم نسخه رو دارید شما؟من 1.6 و 1.7 رو نصب کردم ولی خطای turning bootstrap alert میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده