مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 29، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 امروز از بیست اسکریپت دانلود نسخه سالم از بکاپ اصلی دی چت با آموزش نصب کامل را اماده کرده ایم. این اسکریپت دارای قالب های متنوع رایگان نیز می باشد که همراه با فایل اصلی در اسکریپت موجود است. آموزش نصب اول بکاپ رو دانلود کنید بعد از دانلود همونو به صورت کامل در هاست اپلود کنید بعدش دیتابس بسازید و فایل sqlرو ایمپورت کنید و بعد از این کار ها به فایل inc برید و اطلاعات رو در داخل فایل کانفینگ وارد کنید تموم شد الان رومتون بالا میاد چندین گروه طراحی از این استفاده میکنند هم سی پنل هم دایرکت کار میکنه موفق باشید لینک دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فایل دیتابیس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 با سلام.این قالب سایت دی چت هستش؟یا بکاپ چت روم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 29، 1393 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 سلام بکاپ کامل دی چت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas 3 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 عزیز فایل sql کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 سلام دوست عزیز.آقا مدیری.این فایل اس کیول نداره ها؟ لطفا پیگیری کنید و فایل اس کیول رو در ختیار کاربرا بزارید با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 ما که ندیدیم فایل اس کیول رو لطفا به صورت جداگانه آپلود کنید بزارید. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 من دانلود نکردم ولی حتما فایل اس کیو ال داره قشنگ داخل بکاپ رو نگاه کنید بکاپ از اسمش پیداست که شامل همه موارد میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 برادر ما فایل رو اکسرت کردیم .اما فایلی رو با پسوندsql پیدا نکردیم. آقامدیر پس کجایی پیگیری کن .این فایل sql رو به ما بده دیگه. حتی من سرچ هم کردم اما به نتیجه ای نرسیدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 دوستان چرا اینجوری جو رو خراب میکنین خب یکی از دوستان فرمودن که فایل sql نداره مدیرم چک میکنه یا ویرایش میکنه پست رو یا میگه کجاست دیگه نیازی به تکرار پست توسط کاربرای دیگه نداره موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 کی گفته فایل اس کیو ال حتما باید پسوند داشته باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 برای من که چتروم با مشکل اجرا شد حذفش کردم بقیه رو نمیدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 30، 1393 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 مشکل در حاله بررسی است به زودی آپدیت جدیدی قرار خواهیم داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 دستتون درد نکنه فقط فایل اس کیو ال بذارید + اینکه مشکل من این بود که لوگین میزدم صفحه سفید میشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 1، 1393 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 فایل دیتابیس قرار داده شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آذر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 مشکل سفید شدن صفحه هم حل شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 1، 1393 مالک مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 مشکل باید از نبوده دیتابیس بوده باشه تست کنید حتما حل شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آذر 1، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 نمیدونم ولی من خودم چندتا بکاپ دارم از جمله دیچت با یکی از دیتابیس ها تست کردم بالا اومد ولی وقتی لوگین میزنم صفحه سفید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 سلام . این کار نمیکنه . وقتی اسم را میزنی و وارد چت روم میخواد بشه صفحه سفید میشه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 اگه وقتی اسم رو میزنی و وارد چت روم نمیشه فایل زیر رو دانلود و داخل هاست اپ و اکسترکت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولی اگه صفحه داخلی چت روم سفید میاد طبق آموزش هایی که در مدیا طرح داده بودیم ورژن پی اچ پی رو به 5.5 تبدیل کنید مشکلتون حل میشه. :biggrinsmiley: تشکر فراموش نشه لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 مشکل در حاله بررسی است به زودی آپدیت جدیدی قرار خواهیم داد بکاپ جدید دی چت هست یا ورژن قبلی برادر؟اسکریپت مدیریت دی چت رو میتونید برای دانلود قرار بدید؟منظورم بخش اعضا سایت دی چت هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در بهمن 7، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 7، 1393 اگه وقتی اسم رو میزنی و وارد چت روم نمیشه فایل زیر رو دانلود و داخل هاست اپ و اکسترکت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ولی اگه صفحه داخلی چت روم سفید میاد طبق آموزش هایی که در مدیا طرح داده بودیم ورژن پی اچ پی رو به 5.5 تبدیل کنید مشکلتون حل میشه. :biggrinsmiley: تشکر فراموش نشه لطفا سلام . مگه ورژن چت روم با 5.3 php سازگار نیست ؟ چه ماژولی باید رو سرور نصب باشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mediatarh 0 ارسال شده در بهمن 8، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 1393 سلام . مگه ورژن چت روم با 5.3 php سازگار نیست ؟ چه ماژولی باید رو سرور نصب باشه ؟ خیر با ورژن 5.3 سازگاری نداره فقط ورژن 5.3 رو به 5.5 تبدیل کنید مشکل حل میشه نیاز به ماژول نیست.درصورتی که هاست مناسب ندارید میتونید از ما تهیه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayan2016 0 ارسال شده در تیر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 1394 سلام_من همه ی این کارا انجام دادام ولی 2تا کانفینگ وجود دارد در inc من اونی که .php هست رو تغییر دادم ولی ادرس چت روم چه با اینستال یا بدونش بزنم،، [h=1]Forbidden[/h]You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. یاا [h=1]Forbidden[/h]You don't have permission to access /install on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. لطفا کمک کنید،هرچه چت روم تا حالا دارم نصب میکنم همین ارورا میاد لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayan2016 0 ارسال شده در تیر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1394 اقا.من این اسکریپ. نصب کردم اما وقتی می خواد وارد بشه ورودو که میزنم صفحه سفید میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAMAN123 0 ارسال شده در مرداد 6، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1394 دوستان کسی استفاده کرده این لینک انگار خرابه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده