daymobile 19 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 لطفا یکی راهنمایی کنه چطوری اطلاعات دیتابیس گلد مدیا رو وارد کنم هر جور وارد میکنم خطا میده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 چطور وارد می کنید که خطا می ده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 لطفا یکی راهنمایی کنه چطوری اطلاعات دیتابیس گلد مدیا رو وارد کنم هر جور وارد میکنم خطا میده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوست عزیز . اطلاعات هاست را ارسال کنید تا چک کنم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 اطلاعات دیتابیس اشتباه وارد شده نمیتونه فراخوانی کنه ابتدا باید دیتابیس بسازی بعد بری اطلاعات رو ایمپورت کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 آدرس اسکریپت رو بفرستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 ممنون که جواب دادین من دیتابیس ساختم واطلاعات هم اینجوری وارد کردم define('GOLD_HOSTNAME', ''); // localhost define('GOLD_USERNAME', ''); // d66ir931_55 define('GOLD_PASSWORD', ''); // 411901617 define('GOLD_DATABASE', ''); // d66ir931_55 define('GOLD_ADMIN_USERNAME', ''); // Admin define('GOLD_ADMIN_PASSWORD', ''); // Admin define('GOLD_ADMIN_EMAIL', ''); // لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. define('GOLD_SUB_FOLDER', ''); // 11 ?> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 define('GOLD_SUB_FOLDER', ''); // 11 ?> این اخری فکر کنم مال پوشه باشه اینو مطمئن هستید که درست وارد کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 ممنون که جواب دادین من دیتابیس ساختم واطلاعات هم اینجوری وارد کردم define('GOLD_HOSTNAME', ''); // localhost define('GOLD_USERNAME', ''); // d66ir931_55 define('GOLD_PASSWORD', ''); // 411901617 define('GOLD_DATABASE', ''); // d66ir931_55 define('GOLD_ADMIN_USERNAME', ''); // Admin define('GOLD_ADMIN_PASSWORD', ''); // Admin define('GOLD_ADMIN_EMAIL', ''); // لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. define('GOLD_SUB_FOLDER', ''); // 11 ?> دوست عزیز این چه طرز وارد کردن اطلاعاتتونه . شما باید بین تک کوتیشن ها اطلاعات رو بنویسید. بعد از // که اصلا خونده نمیشه. :66: موفق باشید... ---- این اخری فکر کنم مال پوشه باشه اینو مطمئن هستید که درست وارد کردید رضا جون بیخیال آخری اصل کار اشتباه بوده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 فکر کنم داخل اون پرانتز ها باید وارد بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 خیلی ممنون درستش کردم ممنون از راهنمایی هاتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. - - - Updated - - - خیلی ممنون درستش کردم ممنون از راهنمایی هاتون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 ببخشید ولی وفتی فایلاشو فارسی میکنم به علامت سوال تبدیل میشه چطوری درستش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 خدا رو شکر | دوست عزیز از این به بعد اگر سوالی داشتی در بخش آموزش و قسمت سوالات و مشکلات بپرس . با تشکر موفق باشید.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 ببخشید ولی وفتی فایلاشو فارسی میکنم به علامت سوال تبدیل میشه چطوری درستش کنم باید کدینگ رو روی utf-8 قرار بدی تا از فارسی پشتیبانی کنه باید اول اسکریپت ویرایش بشه با یک ویرایشگر بعد ذخیره و سپس نصب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 ببخشید میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چیکار کنم که فارسی علامت سوال نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 مثلا با notpat++ ادیت میکنید و فارسی مینویسید و بعد موقع ذخیره کدینگ رو روی utf-8 قرار بده و ذخیره کن و بعد اسکریپت رو نصب کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 خیلی ممنون اونم درست شد واقعا ممنون ببخشید به نظرتون گلد مدیا بهت یا کینگ مدیا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 29، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 :55:سلام بچه ها من اینجا با gold media ساختم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همه چیزش خوبه فقط این مدیریت نظرات نداره چرا ایجوریه لطفا یکی کمک کنه ممنون:45: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آبان 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 :134:کسی کمک نمیکنه این اسکریپ وقتی ثبت نام کردی و خارج شدم هر کاری میکنم وارد نمشیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در آذر 1، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. جون عزیزتون یکی جواب بده من اینجا رو ساختم ولی وقتی کاربر ثبت نام کرد و وارد شد بعد که خارج شد دیگه نمیتونه وارد بشه و خطا میده رمز اشتباهه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آذر 4، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1393 Gold MEDIA[/url] جون عزیزتون یکی جواب بده من اینجا رو ساختم ولی وقتی کاربر ثبت نام کرد و وارد شد بعد که خارج شد دیگه نمیتونه وارد بشه و خطا میده رمز اشتباهه به نظره من مشکل باید از دیتابیست باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده