• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Outis

آموزش نصب اسکریپت دانلود زیرنویس subscene فارسی

23 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود. من تا حالا اسکریپت نصب نکردم. میخوام اسکریپت

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

رو نصب کنم. روش نصبشو بگید.

اون پایین پیش نیاز نصب گفته: آخرین نسخه Ioncube Loader، اینم اسکریپت هست که باید نصب کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

به انجمن بیست اسکریپت خوش آمدید.

Ioncube Loader یک اکستنشن ( extension ) هست که روی سرور برای هاستتون نصب و فعال میشه. اکثر هاستینگ ها این مورد رو به صورت پیش فرض روی تمامی هاست هاشون فعال می کنند. اگه مطمئن نیستید فعال هست یا نه، یک فایل PHP مثل به نام info.php توی روت سایتتون (در پوشه public_html) بسازید و کد زیر رو داخلش قرار بدید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بعد داخل مرورگر این فایل رو اجرا کنید و ببینید که آیا Ioncube Loader نصب هست یا خیر و نسخه اون رو هم میتونید در همین قسمت پیدا کنید. برای اجراش هم چنین آدرسی باید با دامنه خودتون داخل مرورگر اجرا کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اگر هم نصب و فعال نبود، باید به هاستینگ خودتون بگید این مورد رو فعال کنند براتون.

 


 

برای نصب این اسکریپت، بعد از اینکه مطمئن شدید Ioncube Loader نصب هست روی هاستتون، فایل های اسکریپت رو داخل مسیر مورد نظرتون آپلود کنید و برای تغییر اطلاعات سایت (مثل نام و لوگو و لینک و ...) به مسیر زیر برید و فایل زیر رو ویرایش کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

در همون پوشه config داخل فایل های adv-right و adv-top می تونید تبلیغات سایت رو ویرایش کنید.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود

به انجمن بیست اسکریپت خوش آمدید.

Ioncube Loader یک اکستنشن ( extension ) هست که روی سرور برای هاستتون نصب و فعال میشه. اکثر هاستینگ ها این مورد رو به صورت پیش فرض روی تمامی هاست هاشون فعال می کنند. اگه مطمئن نیستید فعال هست یا نه، یک فایل PHP مثل به نام info.php توی روت سایتتون (در پوشه public_html) بسازید و کد زیر رو داخلش قرار بدید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بعد داخل مرورگر این فایل رو اجرا کنید و ببینید که آیا Ioncube Loader نصب هست یا خیر و نسخه اون رو هم میتونید در همین قسمت پیدا کنید. برای اجراش هم چنین آدرسی باید با دامنه خودتون داخل مرورگر اجرا کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اگر هم نصب و فعال نبود، باید به هاستینگ خودتون بگید این مورد رو فعال کنند براتون.

 


 

برای نصب این اسکریپت، بعد از اینکه مطمئن شدید Ioncube Loader نصب هست روی هاستتون، فایل های اسکریپت رو داخل مسیر مورد نظرتون آپلود کنید و برای تغییر اطلاعات سایت (مثل نام و لوگو و لینک و ...) به مسیر زیر برید و فایل زیر رو ویرایش کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

در همون پوشه config داخل فایل های adv-right و adv-top می تونید تبلیغات سایت رو ویرایش کنید.

بله Ioncube Loader نصب هست نسخه: 4.7.5 هستش. فایل ها رو آپلود کردم. وقتی آدرس ساب دامنه رو میزنم هیچی بالا نمیاد (صفحه سفید هستش)

ویرایش شده در توسط Outis

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نسخه PHP رو هم بررسی کنید. باید 5.6 یا بالاتر باشه. برای اطمینان بیشتر روی 5.6 قرار بدید نباید مشکلی باشه.

فایل .htaccess رو هم چک کنید.

اگر هم فایل error.log ساخته شده، محتویاتش رو هم بررسی کنید ببینید چه مشکلی ثبت شده

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 دقیقه قبل، Masih گفته است :

نسخه PHP رو هم بررسی کنید. باید 5.6 یا بالاتر باشه. برای اطمینان بیشتر روی 5.6 قرار بدید نباید مشکلی باشه.

فایل .htaccess رو هم چک کنید.

اگر هم فایل error.log ساخته شده، محتویاتش رو هم بررسی کنید ببینید چه مشکلی ثبت شده

نسخه PHP هاست 5.6 هستش. فایل .htaccess نداره!!

فایل error هم ساخته نشده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل main.php رو ببینید درست تنظیم کردم؟ :

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

ویرایش شده در توسط Outis

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در خط 10 فایل main.php نباید آدرس سایتتون رو وارد کنید. تابع SERVER_NAME بصورت خودکار آدرس سایتتون رو در سایت اجرا میکنه. یا باید به صورت زیر باشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

یا اگه می خواهید آدرس رو بطور دستی وارد کنید باید به این صورت وارد کنید و اون تابع رو حذف کنید از خط:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Masih گفته است :

در خط 10 فایل main.php نباید آدرس سایتتون رو وارد کنید. تابع SERVER_NAME بصورت خودکار آدرس سایتتون رو در سایت اجرا میکنه. یا باید به صورت زیر باشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

یا اگه می خواهید آدرس رو بطور دستی وارد کنید باید به این صورت وارد کنید و اون تابع رو حذف کنید از خط:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

اینکارو کردم درست نشد! این اسکریپت نیازی به دیتابیس داره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 31 دقیقه قبل، Outis گفته است :

اینکارو کردم درست نشد! این اسکریپت نیازی به دیتابیس داره؟

خیر نیازی به دیتابیس نیست

تمامی اطلاعات از سایت دیگه ای گرفته میشه

فایل کانفیگ رو به درستی ویرایش کنید نباید مشکلی باشه

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، Masih گفته است :

خیر نیازی به دیتابیس نیست

تمامی اطلاعات از سایت دیگه ای گرفته میشه

فایل کانفیگ رو به درستی ویرایش کنید نباید مشکلی باشه

هر کاری میکنم نمیشه. میشه یوزر و پسورد بدم شما چک کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس سایت و اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید بررسی میکنم

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، Masih گفته است :

آدرس سایت و اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید بررسی میکنم

میخوام پیام خصوصی واستون ارسال کنم میگه: Masih نمی توانید پیامی دریافت کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 50 دقیقه قبل، Outis گفته است :

میخوام پیام خصوصی واستون ارسال کنم میگه: Masih نمی توانید پیامی دریافت کنید

مجددا ارسال کنید.

صندوق پیام ها پر شده بود برای همین ارسال نمیشد.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 7 اردیبهشت 1397 در 23:38، Masih گفته است :

مجددا ارسال کنید.

صندوق پیام ها پر شده بود برای همین ارسال نمیشد.

سلام اقا مسیح - عذرخواهی میکنم منم این مشکل واسم پیش اومده فکر می کنم مشکل از هاست های .ir هستش اره ؟ این تاپیک رو خوندم خواستم بدونم تونستید مشکل این دوستمون رو حل کنید ؟

تشکر

 

البته برای من ارور زیر را میده :

 

OpenSSL SSL_connect: SSL_ERROR_SYSCALL in connection to subscene.com:443

ویرایش شده در توسط mrsorosh

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، mrsorosh گفته است :

سلام اقا مسیح - عذرخواهی میکنم منم این مشکل واسم پیش اومده فکر می کنم مشکل از هاست های .ir هستش اره ؟ این تاپیک رو خوندم خواستم بدونم تونستید مشکل این دوستمون رو حل کنید ؟

تشکر

 

البته برای من ارور زیر را میده :

 

OpenSSL SSL_connect: SSL_ERROR_SYSCALL in connection to subscene.com:443

درود.

مشکل از سرور شماست عزیز. cURL سرورتون یا فایروال سرورتون اجازه اتصال به سایت دیگه رو نمیده. اگه هاست اشتراکی دارید به هاستینگ تیکت بزنید.

اگه سرور مجازی دارید می تونید توی CMD دستور زیر رو بزنید و ببینید مشکل از کجاست :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اگه خطای Connection reset by peer داد، که مشکل از TCP/IP هست و اول باید فایروال سرور رو چک کنید بعد سیستم عامل رو بروز رسانی کنید. همچنین cURL رو هم باید آپدیت کنید.

و البته خطاهای زیادی ممکنه رخ بده که اگه سرور دارید بهتره با پشتیبان سرورتون در تماس باشید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای نصب اسکریپت  بهتره پی اچ پی بالای 7 باشه و حتما هاست کلود لینوکس با انتخاب پی اچ پی باشه چون نیازه چند ماژول هم اضافه بشه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود دوستان

 

بنده هم همین مشکل رو دارم و صفحه سایت سفید میاد و هیچ خطایی نمیده

تمامی راه هارو امتحان کردم.

 

مشکل از کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، biglord گفته است :

درود دوستان

 

بنده هم همین مشکل رو دارم و صفحه سایت سفید میاد و هیچ خطایی نمیده

تمامی راه هارو امتحان کردم.

 

مشکل از کجاست؟

درود،

چون دسترسی به سایت اصلی از طریق API در آی پی ایران امکان پذیر نیست (فیلتر هست)، طبیعتا سایت هم توانایی دسترسی به این سایت رو نداره. اول مطمئن بشید هاستتون غیر از ایران باشه، بعد مشکلاتی که در این پاسخ داده شده رو هم کنترل کنید که از این قسمت نباشه:

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من این اسکریپت رو هم نسخه فارسی و هم انگلیسی رو نصب کردم اما همیشه ارور زیر رو نشون میده

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

که مربوط به این بخش از کد میشه

$header_ar = split(chr(10),$header);

 

مشکل از کجاست؟لطف می کنید راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، mrtash گفته است :

سلام

من این اسکریپت رو هم نسخه فارسی و هم انگلیسی رو نصب کردم اما همیشه ارور زیر رو نشون میده

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

که مربوط به این بخش از کد میشه

$header_ar = split(chr(10),$header);

 

مشکل از کجاست؟لطف می کنید راهنمایی کنید

درود.

زمانی که خطای deprecated دریافت کردید، یعنی نسخه ی PHP هاستتون با اسکریپت سازگار نیست و داخل اسکریپت از توابعی استفاده شده در نسخه ی فعلی PHP شما پشتیبانی نمیشه.

باید نسخه ی PHP رو به همونی که اسکریپت قابلیت اجراشو داره تغییر بدید. فکر کنم نسخه ی 5.6 باید باشه برای این اسکریپت.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر بخاطر راهنمایتون

اما PHP 7.2 رو نصب کردم و همچنین Ioncube Loader هم آخرین نسخه نصب شده و باز هم همون ارور و هیچگونه خروجی نداره!!!؟

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

ممنون.

ولی عزیز همه رو من کنترل کردم و سرور سایت هم از المان هست.

همچنین ورژن php  و Ioncube Loader  فعال هستش.

همه و همه درستن و خب احتمال خیلی خیلی زیاد از api هست

پس چطور این همه سایت ساب تایتل دیگه با این اسکریپت الان تو ایران دارن بکارشون ادامه میدن..؟؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 5 بهمن 1397 در 22:51، apo33 گفته است :

برای نصب اسکریپت  بهتره پی اچ پی بالای 7 باشه و حتما هاست کلود لینوکس با انتخاب پی اچ پی باشه چون نیازه چند ماژول هم اضافه بشه

 

نیاز به فعال سازی چه ماژول هایی داره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.