tfnews 0 ارسال شده در فروردین 29، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1397 با سلام میشه سایت ما رو هم یه آنالیزی بکنید؟؟ www.tfnews.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wwwha 36 ارسال شده در فروردین 30، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 30، 1397 چه قالبیه داره این همه زحمت ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tfnews 0 ارسال شده در فروردین 30، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 30، 1397 آخه سایت خبری همین خوبه دیگه سرعتش خوبه ساده و متینم هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hostdownload 20 ارسال شده در تیر 3، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1397 سلام سایت شما سرعت لود خوبی داره ولی کدهای وب گذر درون وب سایت در لود وب سایت شما تداخل ایجاد کرده است پیشنهاد می شه کدهای وب گذر رو حذف کنید جهت برسی دقیق به لینک زیر مراجعه نمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tfnews 0 ارسال شده در تیر 8، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1397 در در 3 تیر 1397 در 08:38، hostdownload گفته است : سلام سایت شما سرعت لود خوبی داره ولی کدهای وب گذر درون وب سایت در لود وب سایت شما تداخل ایجاد کرده است پیشنهاد می شه کدهای وب گذر رو حذف کنید جهت برسی دقیق به لینک زیر مراجعه نمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام ممنون بابت راهنماییتون ولی آخه برای نمایش آمار بازدید کننده ها و تعداد افراد آنلاین سایت از چی استفاده کنم پس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 8، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1397 در 10 دقیقه قبل، tfnews گفته است : سلام ممنون بابت راهنماییتون ولی آخه برای نمایش آمار بازدید کننده ها و تعداد افراد آنلاین سایت از چی استفاده کنم پس؟ از گوگل آنالیز استفاده کنید یا اگر میخواید یه نمایشدهنده داشته باشید از histats.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tfnews 0 ارسال شده در تیر 8، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1397 در ۱ ساعت قبل، sun.night902 گفته است : از گوگل آنالیز استفاده کنید یا اگر میخواید یه نمایشدهنده داشته باشید از histats.com قبلا histats گداشته بودم اونم با سرورهای ایرانی بعضا مشکل پیدا میکنه و سرعت لود سایت پایین میاد باشه بازم اونو امتحان میکنم مرسی از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 9، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1397 در 13 ساعت قبل، tfnews گفته است : قبلا histats گداشته بودم اونم با سرورهای ایرانی بعضا مشکل پیدا میکنه و سرعت لود سایت پایین میاد باشه بازم اونو امتحان میکنم مرسی از راهنماییتون درود. از google analytics استفاده کنید. نیاز به نصب افزونه ندارید، آمار و اطلاعات دقیقتری بهتون ارائه می کنه. روی سرعت لود هم زیاد تاثیری نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tfnews 0 ارسال شده در تیر 19، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1397 چشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tfnews 0 ارسال شده در تیر 19، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1397 در در 9 تیر 1397 در 01:27، Masih گفته است : درود. از google analytics استفاده کنید. نیاز به نصب افزونه ندارید، آمار و اطلاعات دقیقتری بهتون ارائه می کنه. روی سرعت لود هم زیاد تاثیری نداره چشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.