sultansulay 0 ارسال شده در آذر 24، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 1396 سلام خسته نباشید من اسکریپت کوتاه کننده لینک نصب کردم ولی هر چی میخوام وارد مدیریتش بشم نمیشه مشکلش چیه؟ خطای 404 میده بقیه اسکرپیت ها هم همینطور هستش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 24، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 1396 درود. معمولا در چنین مواردی مشکل از فایل .htaccess موجود در مسیر روت اسکریپت هست. در خصوص اسکریپتی که فعلا دارید استفاده می کنید (Premium URL Shortener) ، ابتدا از فایل .htaccess اسکریپتتون بک آپ بگیرید ، بعد کدهای زیر رو جایگزین کدهای فعلی در این فایل کنید. Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase /YOURFOLDER RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([_A-Za-z0-9-]+)/?$ /index.php?action=$1 [QSA,NC,L] 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abines 0 ارسال شده در آذر 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1396 (ویرایش شده) من هم همین مشکل را دارم!! ویرایش شده آذر 25، 1396 توسط abines لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1396 در 31 دقیقه قبل، abines گفته است : من هم همین مشکل را دارم!! درود. شما باید داخل سایت پشتیبانی اسکریپت بگردید تا فایل .htaccess مربوط به اسکریپتتون رو بهتون بده. یا آموزش نحوه فعالسازی Friendly URL مربوط به اسکریپت خودتون رو باید دنبال کنید. کدی که در پاسخ قبلیم دادم فقط مربوط به اسکریپت Premium URL Shortener هست. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
slove 5 ارسال شده در آذر 25، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 1396 شما cms اصلی رو مشخص کنید و اگه رایگان هست اعلام کنید تا رایگان براتون نصب و کانفیگ شه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sultansulay 0 ارسال شده در آذر 28، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1396 در در 24 آذر 1396 در 16:46، masih1994 گفته است : درود. معمولا در چنین مواردی مشکل از فایل .htaccess موجود در مسیر روت اسکریپت هست. در خصوص اسکریپتی که فعلا دارید استفاده می کنید (Premium URL Shortener) ، ابتدا از فایل .htaccess اسکریپتتون بک آپ بگیرید ، بعد کدهای زیر رو جایگزین کدهای فعلی در این فایل کنید. Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase /YOURFOLDER RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([_A-Za-z0-9-]+)/?$ /index.php?action=$1 [QSA,NC,L] سلام داداش خسته نباشید میگم این نشد بازم خطای 404 میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 29، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 1396 در در 28 آذر 1396 در 16:24، sultansulay گفته است : سلام داداش خسته نباشید میگم این نشد بازم خطای 404 میده درود. اسکریپت های دیگه هم همین مشکل رو دارید باهاشون؟ روی لوکال هاست نصب کردید یا هاست آنلاین؟ 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده