python 0 ارسال شده در آبان 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1393 سلام من اسکریپت [h=2] لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. [/h]رو دانلود و نصب کردم درست هم کار میکنه تنها مشکلی که هست به هم ریختگی قالبه که باکس ها ارتفاع ثابتی ندارن اگه میشه اون مورد رو دوستان حل کنن با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 15، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1393 سلاممن اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو دانلود و نصب کردم درست هم کار میکنه تنها مشکلی که هست به هم ریختگی قالبه که باکس ها ارتفاع ثابتی ندارن اگه میشه اون مورد رو دوستان حل کنن با تشکر آدرس سایتتون لطفا ؟ یعنی سایت شما مانند دمو شده ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
python 0 ارسال شده در آبان 15، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 15، 1393 آدرس سایتتون لطفا ؟ یعنی سایت شما مانند دمو شده ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1000000_1 1 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 سلام فایل هد رو باز کن و کد زیر رو بریز داخلش درست میشه. <style>.feeditem{ height:222px;overflow: hidden;}</style> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 انگار سایتتون درست شد مبارکه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
python 0 ارسال شده در آبان 17، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 17، 1393 سلام فایل هد رو باز کن و کد زیر رو بریز داخلش درست میشه. <style>.feeditem{ height:222px;overflow: hidden;}</style> ممنون دوست عزیز درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده