pertican 0 ارسال شده در آبان 3، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1396 باسلام اسکریپت داخل سایت هست و نوشته شده که نصب اتوماتیک هست اما وقتی به هاست انتقال میدی دنبال پوشه INSTALL میگرده که نیست در صورت امکان راهنمایی کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 3، 1396 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1396 سلام وقت بخیر اسکریپت تست شد مشکلی نداره / شاید درست اکسترکت نشده باشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pertican 0 ارسال شده در آبان 3، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 1396 (ویرایش شده) اسکریپت ظاهرا کامل اکسترکت شده اما همچنان ایراداره مگر اینکه روی سیستم لوکال نصب نشه؟؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ویرایش شده آبان 3، 1396 توسط pertican لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در آبان 4، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 در 8 ساعت قبل، pertican گفته است : اسکریپت ظاهرا کامل اکسترکت شده اما همچنان ایراداره مگر اینکه روی سیستم لوکال نصب نشه؟؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام عکس بالا دقت کن اونی که مدیر فرستاده روی لوکال تست شده ادرس مرورگر ببین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pertican 0 ارسال شده در آبان 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 (ویرایش شده) بسیار عالی در صورت امکان یک بررسی از فایل آپلود شده کنید ببینید مشکل از کجاست چون من سایر اسکریپت ها رو هم رو همین سرور لوکال نصب کردم و ایرادی نداره ممنون میشم چک کنید ویرایش شده آبان 4، 1396 توسط pertican لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pertican 0 ارسال شده در آبان 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 در 2 ساعت قبل، pertican گفته است : بسیار عالی در صورت امکان یک بررسی از فایل آپلود شده کنید ببینید مشکل از کجاست چون من سایر اسکریپت ها رو هم رو همین سرور لوکال نصب کردم و ایرادی نداره ممنون میشم چک کنید من روی هاست ریختم اجرا شد ولی رو لوکال اخطار بالا را داد در صورت امکان راهنمایی کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آبان 4، 1396 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 از چه برنمایه ای برای شبیه سازی استفاده می کنید؟ پیشنهاد میشه آخرین نسخه xampp از لینک زیر دریافت و نصب کنید https://www.apachefriends.org/download.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pertican 0 ارسال شده در آبان 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 من سرور اوبونتو نصب کردم و مابقی رو روی اون نصب کردم و ...apache-mysql مابقی اسکریپت ها خوب کار می کنن این یک گیر داده گفتم شاید یک پکیج خاص بخواد که لوکال ما نداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pertican 0 ارسال شده در آبان 4، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 1396 نکته دیگه اینکه زمانی که روی هاست نصب میشه و بعدش فایلهای آپدیت رو کپی می کنی وب سایت دچار مشکل میشه و بالا نمیاد و اگربیاد بالا پیغام خطای نام کاربری و رمز عبور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darkroot 0 ارسال شده در آذر 27، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1396 سخه جدید در دسترس است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در آذر 27، 1396 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 1396 سلام خوش آمدید خیر هنوز نسخه جدید در دست رس نیست انتشار پیدا کنه حتما در بیست اسکریپت قرار خواهیم داد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 16، 1396 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 1396 در در 27 آذر 1396 در 15:27، darkroot گفته است : سخه جدید در دسترس است؟ سلام به نسخه 3.0.0 اسکریپت بروز رسانی شد http://www.20script.ir/smart-school-school-management-system/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exotia 0 ارسال شده در اسفند 16، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1396 سلام به دوستان من روی لوکال نصب میکنم بدون مشکل ... اما روی هاست اجرا نمیشه !!!! این برام عجیبه فک میکنید مشکل کجا باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در اسفند 16، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1396 در 7 ساعت قبل، exotia گفته است : سلام به دوستان من روی لوکال نصب میکنم بدون مشکل ... اما روی هاست اجرا نمیشه !!!! این برام عجیبه فک میکنید مشکل کجا باشه؟ درود. بهتره خطایی که دریافت می کنید رو بگید یا جزئیات بیشتری ارائه کنید تا بتونیم کمکی بکنیم. ممکنه عدم نصب بعلت رعایت نشدن پیش نیازهای اسکریپت روی هاستتون باشه یا موارد دیگه. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exotia 0 ارسال شده در اسفند 17، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1396 اصلا اروری نمیده ... صرفا صفحه سفید نشون داده میشه !! پیشنیازهاش ایناست دیگه ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exotia 0 ارسال شده در اسفند 17، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1396 در 38 دقیقه قبل، exotia گفته است : اصلا اروری نمیده ... صرفا صفحه سفید نشون داده میشه !! پیشنیازهاش ایناست دیگه ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالا با تغییر ورژن php به 5.5 اجرا گرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده