mlove 1 ارسال شده در آبان 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 سلام ببخشید من اسکریپت زیر رو نصب کردم اما متاسفانه هرچه نام کاربری و پسورد رو میزنم اشتباست لطفا پسورد اصلی رو یکی بگه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 سلام ببخشید من اسکریپت زیر رو نصب کردماما متاسفانه هرچه نام کاربری و پسورد رو میزنم اشتباست لطفا پسورد اصلی رو یکی بگه... سلام حلش کردم...ببخشید بی خودی تاپیک زدم اما به نظرم اسکریپت زیاد جالبی نیست (اگر ممکنه کلا این تاپیک رو حذف کنید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 14، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 اگر ممکنه بفرمائید چطوری مشکلتون رو حل کردید؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در آبان 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1393 اگر ممکنه بفرمائید چطوری مشکلتون رو حل کردید؟؟؟ فکر میکردم که باید از صفحه نخست یعنی صفحه اصلی سایت میتونم وارد بشم چون محل ورود داشت(فکر میکردم شبیه پی تی سی ایران هستش) اما نه باید به پوشه ادمین رفته بعد مشخصات رو هم بزنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده