samadaskarii 6 ارسال شده در شهریور 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1396 سلام و عرض ادب دوستان من هر کاری میکنم این راستچین نمیشه اگر کسی اطلاعاتی در مورد این اسکریپت داره بگه ممنون میشم ازتون اگر بزرگواری کنید اسکریپت AdLinkFly دمو : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعدش این اسکریپت چرا وارد مدیریت اصلی نمیشه یعنی لاسینس و کد میخواد ممنون میشم لطفی کنید تصاویر رو ضمیمه کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در شهریور 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1396 سلام باید چندین فایل css و php این اسکریپت را تغییر بدید و کار زمانبری هست الان نسخه فارسی و راستچین شده آن در حال فروش هست و ورژن نهایی اون هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadaskarii 6 ارسال شده در شهریور 11، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1396 در کدام سایت بفروش میره این اسکریپت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sms118 26 ارسال شده در شهریور 11، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1396 اون خطایی که میده بخاطر این هست که نال نشده در سایت زیر برای فروش گذاشتن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.